..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Rolson
2007-10-30, 13:18
ALE MNIE OJE***
Autor Wiadomość
RAPTORRRR 

Wysłany: 2007-10-27, 17:06   ALE MNIE OJE***

Siemka all opowiem wam historje która w d2 przydażyła mi się na przełomie majaczerwca tego Roku czyli jakies 6 miesięcy temu.

Wstęp;

W Maju 2007 ( koło 10 ) przyszło mi orginalne d2 ( tak długo wyczekiwane ) , pewnie bym miał je wcześniej ale co z niego jak internetu nie miałem, no ale wkońcu przyszło dzwoni koles z dhl mówi że stoji pod hatą z grą , ja mówie żeby poszedł na hate tam stary będzie to mu da kase i wogóle o co mu chodzi myśle -zostaw gre i spadaj tylko co tak długo . No dobra -mnie w domu nie ma , dlaczego -Pracuje jak wiekszość .Siedze w robocie tego dnia i myśle , tam już d2 czeka na mnie a ja musze siedziec w tym burdelu ale dobra , jak bym nie siedział to na diablo bym nie miał . Wchodze do domu Diablo leży ,myśle nareszcie ,siadam na kompa instaluje orginalna płytke -odziwo działa myśle lepiej być nie może i pierwszy login , hasło , wybieram postać i zaczyna się jazda czyli otwarta gra w d2 ( b n ).- TAK ZAPEWNE KAŻDY ZACZYNAŁ

ROZWINIĘCIE;
No i dobra ,zaczynamy podłanczam się do gry ,grałem wtedy baba którym ostatecznie doszłem do 30 lv -najgorsze były skruty jakie używaliście need -oki to rozumiem ale ; eni , wp, ng, items , pgm , noob, to tylko niektóre z tysięcy , myśle sobie to chyba nie dla mnie gra .Jestem wytrwały pomyślałem , opanuje to . Stwierdziłem że ten baba jest za cienki i zaczełem czarke robić - ktoś powiedział że zielone przedmioty są fajne i żebym je zbierał -oki pomyślałe. Pare znalazłem ( ale byłem zadowolony), pare dostałem i wkońcu przyszedł czas że miałem cały eq tych zielonych przedmiotów -myślałem że jestem bokaty a to bły itemy typu sigona buty czy sierp anioła . Wkońcu dostałem Armor tranga za free to juz wogule myślałem że jestem bogiem w tej grze , no ale nic gra zaczeła wkręcać i doszłem w ten sposób na tej postaci do 75 lv ( zaznaczam że na tych strasznych itemach) . Pewnego razu siedze sobie tą czarką na czacie a koleś rzuca hasło - kto chce do klanu niech wchodzi na gre ( nie pamietam jaką ) , -no to sobie myśle poznam nowych znajomych bedzie extra. Wchodze na gre , przywitaliśmy się on pyta jaki mam najwiekszy lv , ja mówie że ta czarka , on mówi że aby być w klanie musze być poniżej 3000 miejsca w rankingu- myśle sobie i mówie mu że chyba ja nie jestem w żadnym , a on na to że każdy jest , oki myśle , pytam jak to sprawdzić , on na to żeby ..... ( coś tu wpisywałe) hasło i nick - mój , ja raz wstukałem , drugi pare razy no i nic , mówie mu że nie działa on do mnie wpisz dokładnie no i wpisałem poraz któryś aż wkońcu uciekł z gry! Ja też za chwile wyszłem z niej ale juz do nastepnych nie mogłem się podłonczyc , czułem juz że coś frajer narobił , wkońcu mnie wywaliło z bn , nie mogłem się zalogowac -złe hasło , i wtedy wiedziałem że się wrypałem . Reseta kompowi zrobiłem , weszłem na gre a itemów nie było - nawet sobie nie wyobrażacie jakiego doła miałem , już myślałem żę to koniec mojej przygody z d2 tak się wkurzyłem ale zrobiłem nowa i to mnie podtrzymało na duchu.

ZAKOŃCZENIE

Teraz to się śmieje z tej histori ,bo to zaledwie lipne itemy były ,teraz nawet tego nie podnosze ale naprawde wtedy to był mój dorobek i ktoś mi go zwyczjnie ukradł a ja robiłem na to cieżko . Tak że UWAGA NA OSZUSTÓW , nie śmiejcie się z tego że im hasło dałem , wtedy nawet nie myślałem pojęcia że tam kogoś można obrobic ale sam się przekonałem , pozdro i oceniajcie to moja pierwsza wypowieć większa na imperium

Zedzik 

Wysłany: 2007-10-27, 17:44   

Cytat:
-Pracuje jak wiekszość .Siedze w robocie tego dnia i myśle , tam już d2 czeka na mnie a ja musze siedziec w tym burdelu ale dobra , jak bym nie siedział to na diablo bym nie miał .

Bardzo dziwne sformułowanie jak na kogoś, kto ma 37 lat.

Cytat:
Tak że UWAGA NA OSZUSTÓW

Dobry morał. Szkoda że podobnych jest bardzo dużo.

Cytat:
pozdro i oceniajcie to moja pierwsza wypowieć większa na imperium

Za błędy ortograficzne, stylistyczne, ogólną estetykę i monotnność w przebiegu akcji to będzie dwójka z minusem.

Rolson 
Moderator

Wysłany: 2007-10-27, 17:59   

Fascynujace... tymczasem warn slowny za pseudocenzure

wizjoner 
Szara Eminencja

Wysłany: 2007-10-27, 20:17   

hmm, gdzies doczytalem na otwartym bn, czyli nie grasz na nld/ld?

btw. ciekawi mnie czy potraflibyscie komus takiemu to w twarz powiedziec, co za czasy przyszly ~~

pawlosek 

Wysłany: 2007-10-27, 20:24   

kazdy tak zaczynal, mnie na poczatku tez w konia zrobili, ale nie z klanem tylko podmianką itemów :P

w koncu sie z tego wyrasta ;)

maciejas 

Wysłany: 2007-10-27, 21:14   

kazdego choc raz oje**** wiec nie ma sie co martwic ale pamietam jak 1st raz to sie niezle wkurzylem bo z moich pierwszych 2istow :|

// Slowne za pseudocenzure // - ROLSON
Ostatnio zmieniony przez Rolson 2007-10-27, 21:53, w całości zmieniany 1 raz  

Darth_vader 
Ave szmatana

Wysłany: 2007-10-27, 21:31   

ale super, napisze chyba o tym książke ;d dont worry, niech moc(z) bedzie z toba

joł joł, w kreatynie siła, a jak nie wierzysz to cie mama skaleczyła! xD

redgreen 

Wysłany: 2007-10-28, 10:07   

Cytat:
w koncu sie z tego wyrasta ;)

Cytat:
RAPTORRRR

No tak :lol: ;)

Nie bój się jeszcze się dorobisz :)

RAPTORRRR 

Wysłany: 2007-10-28, 10:42   

Za błedy ortograficzne sorki ,pisałem tekst wieczorkiem ale wysłałem dopiero na drugi dzień i nie sprawdzałem czy poprawnie pisałem . A z tym wiekiem to też pomyłka , musze go zmienić, mam 20 lat . Dzięki chłopaki za szczere komentarze

Zydar 
Pudel+Słoń=Pudlosłoń

Wysłany: 2007-10-28, 18:16   

Jak się straci rzeczy to nie można się poddawać, ja znam ludzi co się dawali po 3 razy zrobić w ten sam sposób -.-

Fakeeye 
MF_Blizz Sorc

Wysłany: 2007-10-30, 09:30   

co najfajnieszje to to, że ROZWINIĘCIE to jedno długie zdanie, jak na 37latka to trochę hardcore :D

Rolson 
Moderator

Wysłany: 2007-10-30, 13:18   

Dobra, widze, iz spam sie tworzy, a nic nowego tu nie napiszecie

EoT

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi