Dodałbym, że w eq dla tych co myją nogi w hrach można by zastosować gryfa
Cytat:
PS. A gdzie GRYF???? zamiast czako dla bogaczy?
Melćma napisał/a:
Dodam jeszcze, że rbfy (widoki tęczy) oraz griffon, nie wpływają w rzeczywistości na nasz dmg. To, że wyświetlają się większe dmg w oknie postaci do bug.
kłopoty ze wzrokiem?
Monkla napisał/a:
a zamiast andy u merca - gaza~~
można ale wtedy trzeba forti w słabszym armorze zrobić, bo nie uniesie.
Puchatek86 napisał/a:
ja wolalbym dac infi niz insight dla bogatych.
hm?
Melćma napisał/a:
Broń - I tu poważnia zmiana, Nieskończoność aka Infinity w eteryczej, wielkiej spisie. Dzięki temu możemy zabijać wszędzie, bez używania ogn. podmuchu i wybuchu zwłok!
krulik napisał/a:
HS_The Orb napisał/a:
bo hammer i tak lepszy xd
omg, to caly bnet bedzie sie skladal tylko z hamerow i sosek mf, no moze jeszcze smitery na ubery, kazdy inny char bedzie wysmiewany bo ma lepszego odpowiednika, ha ha...
rozumiem, gdybyś wydumał build na prawdę dobrą, jakąś tanią c/c trap assę, lub c/c trap melee, która bardzo dobrze spisuje się na pvm.
a tak, to piszesz dokładnie to co każdy mniej więcej wie, dlatego ta taktyka sensu nie ma najmniejszego
zero rewelacji, zero oryginalności, zero ciekawości
Sam sobie zaprzeczyles.Gdyby nie to to by bylo 6/6 ale to tak kolosalny blad (koniecznosc zmiany polowy itemow) ze 2/6:
o żeś dowalił
a słyszałeś o czymś takim, że fcr wpływa na szybkość tele?
w itemsetupie dla biednych ominąłem fcr, bo nie korzystamy z niego, natomiast dla bogatszych - tak, bo używamy często tele...
żal mi takich ludzi, tylko zaniżają średnią -.-'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum