Masz ładne oceny za tą strategie i powiem ci, że słusznie. Bardzo ładna, praktycznie bez błędów, nie ma się do czego przyczepić, chyba, że o to kopiowanie statystyk. Podobnie jak w przypadku cs hammera jest to dla mnie kandydatka na główną stronę. Jak patrzę na strategie na bowki na głównej stronie to mnie śmiech ogarnia. Daje 6 oczywiście.
Masz ładne oceny za tą strategie i powiem ci, że słusznie. Bardzo ładna, praktycznie bez błędów, nie ma się do czego przyczepić, chyba, że o to kopiowanie statystyk. Podobnie jak w przypadku cs hammera jest to dla mnie kandydatka na główną stronę.
Błędów było i to mnóstwo (patrz ile razy był edit). Napracowałem się trochę więc dzięki za docenienie mojej pracy.
Nigdy nie miałem bowki (znajomi mówili, że jest nic nie warta), ale mnie przekonałeś. Bardzo dobre jest twoje podejście do początkujących. Strategia napisana umiejętnie, bezbłędna i ciekawa. Gratuluje ci wiedzy i zacięcia. Nurtuje mnie tylko spawa najemnika, który lepszy ten z chłodem czy z obroną?
Hmmm ja mam takie pytanko. Ostatnio spadła mi całkiem ciekawa tiara: 7ll/7ml 30frw 18@res... czy nie lepsze to od gazy? Nie ma dr ale zawsze można wrzucić ber (pytanie czy się opłaca), no i nie wygląda tak idiotycznie ; ]
Hmmm ja mam takie pytanko. Ostatnio spadła mi całkiem ciekawa tiara: 7ll/7ml 30frw 18@res... czy nie lepsze to od gazy? Nie ma dr ale zawsze można wrzucić ber (pytanie czy się opłaca), no i nie wygląda tak idiotycznie ; ]
Y. Jeżeli ma takie atrybuty jak mówisz to faktycznie jest bardzo fajna. Gaza faktycznie ma ten wkurzający niektórych wygląd. Dr zawsze idzie nadrobić innym stuffem, więc nie wsadzałbym do niej bera, już prędzej 40/15. Noś ją z dumą
Nurtuje mnie tylko spawa najemnika, który lepszy ten z chłodem czy z obroną?
Powiem tak. Obydwaj są dobrzy, ale imo z samej gazy mamy zamrażanie monstera, więc świętego chłodu aż tak bardzo nn. Dla mnie numerem jeden jest więc merc z obroną (tej nigdy za mało). Nie dość, że aura działa na nas to przecież także działa na niego samego, przez co potrafi dłużej przetrwać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum