Nowy zestaw plugy-nów który działa na 1.11b.
Dzięki niemu można grać na singlu w dwa dodatkowe questy, DC i Uber Tristram, mamy niograniczoną i wspólną kostke, i możemy przeglądać ukryte staty. UWAGA! - nie zmienia on zadnych podstawowych funkcji, rozszerza tylko nasze możliwości interfejsu.
Plik w załączeniu.
Proszę:)
09.02.08 Edit by Przemo Ukazała się wersja 8.0 Plugy. Poniżej w załączniku jest link do pobrania. Lista zmian dostępna jest w tym miejscu. Dyskusja o najnowszej wersji rozpoczyna się na stronie dwudziestej trzeciej tego tematu.
Dziekuje slicznie
btw: Czy mozna znalezc w 1 act normal 4 socket miecz / tarcze ? i czy z hraby na normie wypada amn ;>
[mowa o single player, w zwiazku z tym plugiem mam nadzieje, ze zloze sobie ducha przed pojsciem na andy ]
EDIT **
Czy ten plug nie bedzie sie gryzc z polska wersja jezykowa gry
Mam problem z tym Plug-in'em. Byc moze po prostu jestem nowy i robie blad... Jednak kiedy wchodze w archiwum i otwieram plik .exe samoczynnie uruchamia mi gre i kiedyprobuje zaczac gre postacia gra sie zawiesza. Kiedy nacisne klawisz wyjscia do Windows gra sie zamyka i widze tylko okienko : HALT costam i jakies tam numerki ^^ Dzieki za pomoc...
Glupio pytac , ale chyba musze
Moze ktos napisac jak to zainstalowac ?
Robie to co w pliku readme jest napisane, ale chyba cos knoce bo nie dziala
Bardzo mi na tym zalezy...
Ja juz rozpracowalem tego moda ;]
najpierw wypakowujesz to do katologu z diablo potem wypakowujesz manual_instaler kopiujesz plik d2gfx.dll uruchamiasz PlugY_instal naciskasz tak teraz uruchamiasz plik plugy.cfg (chyba w kazdym razie chodzi o config) kasujesz wszystko z tego pliku i wklejasz to: (bez quote ofc ;])
Ostatnio zmieniony przez eps 2008-10-03, 10:15, w całości zmieniany 1 raz
Dzieki wielkie!!
Probowal ktos juz robic jakies slowa runnicze z cbn
Wiem, ze pluginsy dzialaj bo po wejsciu na hell wyskakuje napis xxx kamieni jordana sprzedana kupcom Teraz tylko czekac na pana
Btw: Jezeli ktos sprawdzal dzialanosc slow runniczych cbn to niech napisz czy mu wyszly.
Witam, jestem nowy na tym forum, więc należy się przedstawić Wracając do tematu aby słowa runiczne z cbn działały trzeba jeszcze dopisać "ActiveLadderRunewords=1" na końcu zakładki [EXTRA], czyli ma to wyglądać tak:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum