Na ld może być ciężko, ale spróbuj na kanale op pcl. (z kropką na końcu).
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
hmm nie robi mnie jesli jaki ktos kto nie daje rady, ktorego nie znam jak bedzie wrzucal na kogo kolwiek czy na mnie czy na kogos innego swiadczy to tylko o tym jak nisko upadl, bo co to znaczy ze sie wrzuca na osobe ktora nawet nie bedzie miala fizycznej mozliwosci ci nastukac za tego typu odzywki.
P.S. oj ale straszny do przeczytania monolog napisalem xD
Ja bym tylko nie sugerował odpowiadać im w tym samym stylu, bo wyjdziesz na takiego samego, jak oni ;P .
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
co do tych bluzgow to dzis wchodze na kanal op pcl. jak radzidz Ajantis. No i zaczynam czytac co tam oni pisza chwila nie minela a tam jakies kurw** na siebie i tego typu zeczy, ale ogulnie to zal mi takich osob co jedyna rozrywka dla nich jest szukanie zaczepki w necie
czemu... az strach sie pytac czy ktos 1 na 1 bo nie wiadomo co takiemu "kozakowi" w aktualnej chwili strzeli do glowy
W sumie część z nich jest arogancka, bo kiedyś (no, teraz może też) byli naprawdę dużymi wymiataczami w D2. Kultywując zasadę ja>ty, olewali innych. Młodszym też się to podobało i ich naśladują. Zresztą nie wiem ;P
Wysłany: 2007-08-23, 13:19
Ja ci Grześ już mówiłem skill nie skill ale ham i kulturalny impotent odpycha od ligi, do tego część elyty to złodzieje co nie jest na PCL czymś obcym. Jest różnica między tzw. skillem w grze przez taki koleś czuje się lepszym od ciebie i myśli, że ma prawo cię zgnoić w razie riposty zgnoić ci mamę -,- ale są na szczęście ludzie ze stażem i z kulturą jeszcze wśród PCL graczy i tej części skiled plebs graczy ~~
_________________ Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...
Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum