no ale on zaklada tyle absow zeby ataki wroga cos mu robily chociaz ;P
Pozatym free to free i nie ma zmiluj, ze ktos absy ubiera
i imho nie 50 ale moze akies 30-40%
LOL Po pierwsze smiterzy z exile mają 30k defa i z takim miernym ar z szarży nic im nie zrobisz. (conv obniża defa nieznacznie, bo tylko tego z przedmiotów, czyli defa z śmiałości exile nie obniża, defa z hs z synergią nie obniża) Po drugie nei masz bloku czyli nl i może cie spokojnie zjechać z szarży. Po trzecie największe szanse ze smiterem ma imho dobry boner czy WW barb.
C*UJ z ar, mam conv, conv obniza def oppa. K?
redgreen napisał/a:
Cytat:
Jeśli nie jest to lame
abser, który nosi 2x dwarf + hotspury + tarcze z 4x p rubin
Cytat:
Zakładamy 2x dwarf + hotspury
Cytat:
zakładając tg + wisp zwiększamy szanse
WTF?
sprecyzuj swoje przesmyslenia~~
Cytat:
No stary widze rzeczywiście skomplikowana postać ten auradyn
Nie grales wiec nie wiesz~~
redgreen napisał/a:
Ale tu chodzi o to, że autor sam sobei zaprzecza mówiąc, że lamerzy zakładają absy a sam to robi. Czyli wychodzi na to, że to jest bulid na lamreską postać?
Tyle ze popatrz ile ja ich zakladam a ile nosza ich pleby na duel me noob ~~
redgreen napisał/a:
tródniejsza
pwnt?
Cytat:
Właśnie dlatego 50% postaci bn to paladyni 50% palów to smiterzy (przynajmniej teraz na nld) bo nimi najłatwiej się gra i łatwo się owni "nupki" Jest duży res, hp, dmg, def, lt - wszystko co potrzeba.
Bo smiter jest popularna postacia.
E: rozpisalbym sie bardziej, ale tak mnie leb boli po nieprzespanej nocy ze moze potem cos dodam.
ide spac, potem cos dopisze
Ale czy ty nie rozumiesz, że conv obniża jedynie defa itemów, a nie np. takiej aury jak śmiałość. Powiecmy, że smiter ma za z itemów 12k defa. W porządku conv obniża o 90% ma jakieś 1,3k defa. Ale tu dochodzą premie ot takich rzeczy jak właśnie śmiałośc z exile której dfea nie obniża. Powiecmy śmiałość dodaje 8k. Dalej mamy hs. Dobre exile ma 1,5k defa. Hs u smitera Daje conajmniej 600% 1,5k x 6 = 9k OMG. Czyli końcowy def wynosi jakieś 1,3k + 8k + 9k = 18.3k defa. Jak ty chcesz go trafić z szarży z takim ar?
Cytat:
Tyle ze popatrz ile ja ich zakladam a ile nosza ich pleby na duel me noob ~~
Wychodzi na to samo. Jak masz 95% resa sosa cie nie tknie ;p
A jak mój level aury święty ogień jest wyższy to aura z przedmiotów na mnie też nie działa?? Bo jeśli tak to nie masz do mojego smitera nawet startu. Sprawdziłem jaki mam lvl świętego ognia i z bo jest to 14 . Czyli jak dodam 1 off sk to już będzie 15 więc twoja aura na mnie nie będzie działać (o ile wyższa aura neatrulizuje aurę z przedmiotu). Noszę upg zaka z jewelem 15-15 więc mam blok, def 26 k (nie wiem do ilu spadnie jak conva załączysz, ale podejrzewam, że jeszcze sporo zostanie) i 4,5 life. Wypadałoby tylko założyć griefa pb bo bez fanatyzmu to z iasem może być kiepsko. I co ty na to???
A jak mój level aury święty ogień jest wyższy to aura z przedmiotów na mnie też nie działa?? Bo jeśli tak to nie masz do mojego smitera nawet startu. Sprawdziłem jaki mam lvl świętego ognia i z bo jest to 14 . Czyli jak dodam 1 off sk to już będzie 15 więc twoja aura na mnie nie będzie działać (o ile wyższa aura neatrulizuje aurę z przedmiotu)
Nie neutralizuje, sprawdzalem.
Arcasto96 napisał/a:
Wypadałoby tylko założyć griefa pb bo bez fanatyzmu to z iasem może być kiepsko. I co ty na to???
I gdybym gral w d2, i mial swojego auradina to bysmy mogli se pograc ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum