Wysłany: 2006-02-26, 18:22 Tapetka WotE by Fenir;)
Fenir stworzył ostatnio tapetę promującą nienajlepiej prosperujący ostatnio klan WotE Oto ona:
_________________ >> W sprawach dotyczących forum Imperium Diablo proszę pisać do Epsa. >> W sprawach dotyczących Imperium Diablo Realm proszę pisać do Doltnita.
Fenir nie to, żebym się czepiał ale przynajmniej jak ja rzuciłem okiem ( zaczekajcie musze włożyć je spowrotem ) na ten niebiski napis to przeczytałem "ZOTE", to tego to nie może być nazwane tapeta bo jest niewymiarowe, może jeśli byś zrobił na dole i górze jakieś paski albo cos to by było ok Do tego amazonka wyrasta ze zbroi paladyna a czarodziejka ma na sobie chyba "fade" aski. Moja ocena ( bardziej wykonania niż pomysłu ) to 2+/6 ( moja wymarzona ocena z chemii i polskiego ) Potrzebujesz jeszcze troche praktyki a na pewno będzie o wiele lepiej
Bardzo mi się podoba ;]
Ale powinieneś nad WotE napisać jeszcze klan wtedy ładniej by wyglądało ;]
Tak jak napisałem wcześniej bardzo mi się podoba i daje 9/10 ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum