Przyznam się że ja także tworzę soske hybryde cold-fire na mf i też piszę strategie ale coś ostatnio nie mam czasu dokańczać;d, nie zgodze się z tym że soska na jeden żywioł musi być lepsza. chwilowo moja soska na bn nie jest uzbrojona tak jak bym chciał więc nie owni ofc, bynajmniej wersja beta którą stworzyłem HE na singla niszczy wszystkich, łącznie z Diablo Clonem, nie daje rady tylko zdobyc organów i rozwalić UT. Przy przychylnych wiatrach wyciąga fb=4-4,5 k; Orb = 800-900, def = 3700; Life 3k(2900) ; Mana 1233; mf =479 + merc = 608, fcr 105% a przy mocnym obniżeniu resów wrogów przykładowy mag z sanktuarium Diablo z immunem cold pada po 2 fb, gra taką soską jest przyjemna, nie obawiam się śmierci prawie wogóle chyba ze wpadnę w stado niewyżytych kościanych fetyszy ;d
melćma napisał/a:
jak tą swoją kulka zabijesz mefa zanim skończy połowe swojego zdania to może zmienie zdanie ;x
Zrobiłem test swojej sorki, i tu zależy od tego które zdanie - jeżeli mówi "Mój brat Ci uciekł" to umrze mniejwięcej na "ł" lub chwilę póżniej, inaczej ma się sytuacja ze zdaniem "przybywasz za późno hła hła hła hła hła" tutaj mefowi nie bedzię dane się pośmiać ;d mimo iż nie jest to połowa zdania jak chciałeś, jednak mi te 2-3 sekundy różnicy nie robią bo i tak jest fast, na 1 player hell ofc, na 8 bylo by gorzej ;d;d
a i bym zapomniał ;d
egrimm napisał/a:
Witam, jako nowy użyszkodnik forum
hehe ach te szkodniki wszędzie ich pełno ;d chociaż użyszkodnik hmm to może jakiś użyteczny szkodnik ;d heh kto wie ... ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum