mam pytanko zrobiłem tak instalnałem przekopiowałem moda do katalogu gry tj cały folde forever mod włażę w ten folden klikam 2x na launchmod i mi się włacza klikam 1 gracz wybieram moja 1 poziomowa soske i mi sie tylko pik wciskam esc i na pulpit
1. Zrób nową postać, jeśli to nie pomoże to być może spróbuj zainstalować moda od nowa
2. HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Blizzard Entertainment/Diablo II
Dajemy Nowy Wartość Ciągu
Jako nazwa wpisujemy InstallPath
Jako Dane wartości wpisujemy ścieżkę do naszego głównego katalogu z Diablo u mnie
Kod:
D:\Gry\Diablo II\
Akceptujemy - w taki sposób mamy dodany wpis do rejestru i vbs wykrywa nam gdzie mamy zainstalowane Diablo
_________________ www.pajacyk.pl
Twoje kliknięcie nic Cię nie kosztuje, zaś pomagasz tym najbardziej potrzebującym dzieciom!
yo. ja zainstalowalem tego moda zrobilem nowego pala i wszystko ok. ale jak poszedlem zobaczyc co ma akara na trade to <pum> i blad
_________________ "Ateista to człowiek niezależny umysłowo, który myśli sam za siebie. Jest moralny dlatego, że chce taki być, a nie ze strachu przed karą (Bożą) ,patrzy twarzą w twarz rzeczywistości, bez uciekania się do iluzji. " Richard Dawkins
juz wszystko mi z tym modem dziala. ale w niektorych miejscach to jest przegiecie. mysle ze bardzo ale to baaardzo trudno gra sie na tym modzie barbem. ja gam necrem na przyolania i gdzie niegdzie wyglada to jak wojna. 20 golemow 9 szkieletow i 4 magow wlaczy z ok. 300 stworkami :O. zanim wyszedlem z siedliska zla mialem juz 13 lvl :O
_________________ "Ateista to człowiek niezależny umysłowo, który myśli sam za siebie. Jest moralny dlatego, że chce taki być, a nie ze strachu przed karą (Bożą) ,patrzy twarzą w twarz rzeczywistości, bez uciekania się do iluzji. " Richard Dawkins
siema. zainstalowalem moda tak jok bylo pokazane ne pierwsej stronie. jak prubuje odpalic gre pszez teh script to wyskakuje mi bland UNHANDELD EXEPTOPN: ACCESSS_VIOLATION (c0000005)
co mam teraz zrobic???
Skopiuj jeszcze raz wszystkie pliki .dll i loader 1.10 do głównego folderu Diablo II, zastępując tamte. Poczym nie ma opcji żeby coś nie działało, wszystko jest opisane w pliku readme tego moda, naprawdę prościej opisać tej instalacji już nie można ):)
Zainstalowałam moda,żadnych problemów przez 2 dni.
Trzeciego pojawił się błąd z RecorverFromCrash.vbs. w komunikacie.
Zainstalowałam ponownie moda,gra chodzi ale skrytka zmieniła wygląd czyli nie można jej przewijać.
Zniknęła też możliwość zmiany w rozdzielaniu punktów stats i skills. Co się dzieje?
hmmm... takiego problemu jeszcze nie miałem, ale jest to sprawka PlugY, ponieważ to PlugY odpowiada za wymienione przez ciebie rzeczy.... spróbuj zainstalować ponownie PlugY(instrukcja jak zrobić jest gdzieś na forum), a jak nie pomoże to może resinstall diablo?
Skoro miałaś błąd RecorveryForCrash.vbs to powinnaś uruchomić takowy plik w katalogu z modem
Powodem tego jest zawias kompa - zamknięcie procesu przez Menadżera Zadań itp - wszystko to co nie pozwala na przywrócenie oryginalnych plików po wyjściu z gry.
Wystarczy uruchomić ten pliczek i już można grać ponownie.
_________________ www.pajacyk.pl
Twoje kliknięcie nic Cię nie kosztuje, zaś pomagasz tym najbardziej potrzebującym dzieciom!
@up
jaka to 'modkowa łatka'? Plx odpowiedz ;/
Mam problem :
Otuż ściągnęłem Forever moda, lecz nie działał mi on (nawet gdy robiłem nową postać).
Teraz nie mogę nawet grać w zwykłe diablo.
Co mam zrobić?
Bug który mi wyskakuje to
UNHANDLED EXCEPtiON
ACCES_VIOLATION (c00000005)
Pomocy plx
Pozdrawiam, Jesion.
@edit !
Gdy wrzuciłem moda po raz drugi dalej mam bug :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum