I mam pytanko teraz xD.... czy istnieje możliwość aby sie nie wyświetlały białe przedmioty jak nacisnę alt... utrudnia mi to szukanie lepszych przedmiotów
Właśnie raczej nie, przeglądałem ten plik, kopiowałem jeszcze raz Twój mod (wiele razy xD), kopiowałem cały folder diablo jeszcze raz i nic ... miałem nadzieję, że mi pomożesz, mam plugiego osobno w katalogu diablo (tam gdzie loader) i działa on dobrze (bez Twoich dlli) ... z rejestru próbowałem kasować wszystko o diablo i plugim i tez nic... może jednak ktoś wie jak To rozwiązać
PS Thx za odpowiedź xD
-------------------------------------------
Ziomuś mógłbyś mi napisać jak Twojego moda wrzucić od razu do folderu diablo i go uruchomić? Może tak uda mi sie grać
Ostatnio zmieniony przez xxSlayeRxx 2008-04-09, 16:47, w całości zmieniany 1 raz
jedyne co mi sie nie podoba to tristram moze cos mi sie z plikami pomieszalo bo w tristram jest pelno zielonych kwadratow na ziemi to niszczy efekt graficzny
Ja mam taki mały problem robie wszystko tak jak napisales wklejam all pliki i ciągle nie działa i jestem już mocno wkurzony wiec prosze o pomoc jak próbuje odpalić grę wyświetla mi sie error Unable to start NLG manager i wywala mnie z gry i grac nie moge.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum