jara98 - przeczytaj cały temat to się dowiesz. wielokrotnie pisałem jak zmienić wygląd grafiki :F
Hunhell - DC Qest jest i działa normalnie, Uber Qest powinien działąć, a organy możesz sobie yhmm np. przerzucić z innego posta poprzez skrytkę wspólną, z postaci która ma(a może mieć np. poprzez hero editor)
edit: Taaa na racja ja i no problem jak przez hero editor dodam jakiejś postaci klucze to nie mogę nią włączyć gry. Wytłumacz mi jak mam to zrobic(aleeeeeee ci **** zawracam, kurcze sam nic nie umiem zrobić )
ak przez hero editor dodam jakiejś postaci klucze to nie mogę nią włączyć gry.
ja mogę
1) robisz postać koniecznie bez moda, dajesz jej keye i k. wrzucasz ta postać do save, otwierasz ją modem, i teraz jesli Ci się otworzy to dobrze-czytaj pkt. 2, jeśli nie - nic nie zrobisz i możesz zapomniec o tym pomyśle
2) jak masz postac z keyami uruchomiona na modzie to wrzucasz keye do skrytki wspólnej, potem wybierasz post którym chesz open ut, bierzesz keye ze skrytki i tyle ;d
i teraz tak:
nie wszsytkim chca chodzić posty z gry bez moda na modzie. ale np. mi i wiem że kilku innym osobom np. chodzą ale niestety nie wiem czym jest to spowodowane, więc jak coś to nie bedę mógł Ci w tym pomóc raczej , i jeszcze jedno - postaci stworzonej na modzie NIE DA się zedytować ponieważ jest za duży eq(edytory tego nie uznaja i wywala błąd przy otwieraniu, przynajmniej he(tym sprawdzałem))
Hmm postacie nietworzone na modzie mi chodzą ale jesli je zedytuje(dodam klucze) to jak je wlanczam to pisze ze postac ma niewlasciwe ekwipunek. Moze to dlatego ze w grze przeciez nie istnieja klucze tak jak pisales(o to ci chodziło?) A moze od razu nalezy dodawac organy?? ale ich chyba nie ma w he?
Edit: hmm ściągnołem nawet save z imperium która miała od razu klucze i tez mi nie poszła. Hmm jeśli nie bede mógł zrobic Uber questa to bedzię chyba oznaczać koniec mojej przygody z Forever Modem
Hmm, czyli kaszanna.
"Nie będziesz grać - trudno, nie zginę od tego" - he, nie badż taki pewien
A tamto "Hmm jeśli nie bede mógł zrobic Uber questa to bedzię chyba oznaczać koniec mojej przygody z Forever Modem" to trochę na litość :
No coż mod spoko ale ja cos zwaliłem przy montowaniu go, więc moja wina i cóż zrobić(hmm skok czy harakiri ) Może pzrynajmniej teraz się trochę poucze.
Pzdr
_________________ Mieć trojana na pegazusie, to jest coś:D Mój kolega twierdził, że miał:D
Mod jest świetny oprócz paru rzeczy które zauważyłem:
1. Przedmioty przed i po naprawie kosztują tyle samo.
2. Wspominany już loot z potworków (nie można znaleźć normalnego hełmu ,a zbroi w ogóle nie ma).
3. Tristram (u mnie) wygląda okropnie.
Poza tym wszystko extra wielkie pozdro dla ziomusia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum