..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Krupas
2007-08-04, 17:44
FOREVER MOD by ZIOMUŚŚŚŚ
Autor Wiadomość
Ziomuśśśś 
Przywódca gildii DP
79865223115

Wysłany: 2008-01-27, 14:43   

jara98 - przeczytaj cały temat to się dowiesz. wielokrotnie pisałem jak zmienić wygląd grafiki :F

Hunhell - DC Qest jest i działa normalnie, Uber Qest powinien działąć, a organy możesz sobie yhmm np. przerzucić z innego posta poprzez skrytkę wspólną, z postaci która ma(a może mieć np. poprzez hero editor)

Hunhell 

Wysłany: 2008-01-27, 15:31   

Aha, dzięki dzięki za pomoc :D Teraz to "no problem" :D

edit: Taaa na racja ja i no problem :570: jak przez hero editor dodam jakiejś postaci klucze to nie mogę nią włączyć gry. Wytłumacz mi jak mam to zrobic(aleeeeeee ci **** zawracam, kurcze sam nic nie umiem zrobić :evil: :evil: )

Ziomuśśśś 
Przywódca gildii DP
79865223115

Wysłany: 2008-01-27, 17:31   

Hunhell napisał/a:
ak przez hero editor dodam jakiejś postaci klucze to nie mogę nią włączyć gry.

ja mogę :P

1) robisz postać koniecznie bez moda, dajesz jej keye i k. wrzucasz ta postać do save, otwierasz ją modem, i teraz jesli Ci się otworzy to dobrze-czytaj pkt. 2, jeśli nie - nic nie zrobisz i możesz zapomniec o tym pomyśle

2) jak masz postac z keyami uruchomiona na modzie to wrzucasz keye do skrytki wspólnej, potem wybierasz post którym chesz open ut, bierzesz keye ze skrytki i tyle ;d

i teraz tak:
nie wszsytkim chca chodzić posty z gry bez moda na modzie. ale np. mi i wiem że kilku innym osobom np. chodzą :P ale niestety nie wiem czym jest to spowodowane, więc jak coś to nie bedę mógł Ci w tym pomóc raczej :p , i jeszcze jedno - postaci stworzonej na modzie NIE DA się zedytować ponieważ jest za duży eq(edytory tego nie uznaja i wywala błąd przy otwieraniu, przynajmniej he(tym sprawdzałem))

Hunhell 

Wysłany: 2008-01-27, 18:02   

Hmm postacie nietworzone na modzie mi chodzą ale jesli je zedytuje(dodam klucze) to jak je wlanczam to pisze ze postac ma niewlasciwe ekwipunek. Moze to dlatego ze w grze przeciez nie istnieja klucze tak jak pisales(o to ci chodziło?) A moze od razu nalezy dodawac organy?? ale ich chyba nie ma w he?

Edit: hmm ściągnołem nawet save z imperium która miała od razu klucze i tez mi nie poszła. Hmm jeśli nie bede mógł zrobic Uber questa to bedzię chyba oznaczać koniec mojej przygody z Forever Modem :cry:

Ej to odpowiedz czy cos poradzisz czy nie??

DiD 

Wysłany: 2008-01-28, 15:57   

witam sciągnołem ten recoverychrash.vbs wsadziłem go do folderu z modem i dalej nic wyskakuje taki sam błąd jak wcześniej :(

Ziomuśśśś 
Przywódca gildii DP
79865223115

Wysłany: 2008-01-28, 16:32   

Hunhell - napisałem że nie wszystkim działa, nie wiem czym jest to spowodowane. Nie będziesz grać - trudno, nie zginę od tego :P

DiD - nie wiem, moze skopiuj gdzieś save, wyrzuć pliki postaci z katalogu save, i skopiuj je jescze raz potem :P , albo spróbuj stworzyć nową postać...

Hunhell 

Wysłany: 2008-01-28, 18:30   

Hmm, czyli kaszanna.
"Nie będziesz grać - trudno, nie zginę od tego" - he, nie badż taki pewien :D :wink:

A tamto "Hmm jeśli nie bede mógł zrobic Uber questa to bedzię chyba oznaczać koniec mojej przygody z Forever Modem" to trochę na litość : :wink:

No coż mod spoko ale ja cos zwaliłem przy montowaniu go, więc moja wina i cóż zrobić(hmm skok czy harakiri :D ) Może pzrynajmniej teraz się trochę poucze.

Pzdr

_Deny_ 

Wysłany: 2008-02-06, 13:45   

Hejka wszystkim

Mod jest świetny oprócz paru rzeczy które zauważyłem:
1. Przedmioty przed i po naprawie kosztują tyle samo.
2. Wspominany już loot z potworków (nie można znaleźć normalnego hełmu ,a zbroi w ogóle nie ma).
3. Tristram (u mnie) wygląda okropnie.

Poza tym wszystko extra wielkie pozdro dla ziomusia :P

Odpowiedz do tematu