Na naszym serwerze pojawił się kolejny mod stworzony przez Polaka, WDA Mod. Szczegóły na jego temat oraz możliwość pobrania znajdziecie na jego oficjalnej stronie: http://www.diablo.phx.pl/wdamod/
W tym temacie możecie zgłaszać swoje uwagi, propozycje oraz pytania na temat WDA Mod'a.
Mod ciekawy, odrazu rzuca się w oczy lepszy drop, szybkość awansowania, zwiększona skrzynia (aczkolwiek zmieniłbym na tą z plugy 7.01), częściej wypadają runy - wreszcie !! Dodam, że nie tylko runy ale i gemy etc. Jak na początkowy mod, zapowiada się ciekawie, zwiększyłbym jednak drop z unikalnych potworów o reszcie napisze jak dłużej pogram
[ Dodano: 2007-05-04, 14:34 ]
Chcialem edytować poprzedni post ale sie niedało więc będzie nowy:)
Do rzeczy.
Wprowadzilem drobne zmiany do moda, a mianowicie:
-zmiana w księgach, mają po 100 zwojów
-poprawiony bug z obrona w setach
-kostka na starcie
-bug z ponad 420%dmg w rarach wyeliminowany
Najnowsza wersja moda pod linkiem:http://www.diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=28018
a już niedługo na imperium
_________________ DEATH COMES RIPPING
www.diablo.phx.pl/wdamod/
Zapraszam do pobierania WDA moda i dołączania się do serwa!
<<< IP : 80.51.153.213 >>>
jak w tym modzie mozna zmienic skrytke na taka jaka jest w PlugY 7.01 ?? prosze pomozcie jakie pliki sa odpowiedzialne za wielkosc skrytki co mam edytowac i na jakie wartosci??
jak w tym modzie mozna zmienic skrytke na taka jaka jest w PlugY 7.01 ?? prosze pomozcie jakie pliki sa odpowiedzialne za wielkosc skrytki co mam edytowac i na jakie wartosci??
O takie rzeczy pytaj w odpowiednim temacie, nie tu
Doszlem do 4 aktu na normie . Zabilem diablo ide do tyraela on otwiera ten portal do Harrogath ja wchodze i ... Un.. exception access violation (c000005).
_________________ "Wieloma kroczyłem ścieżkami, drogami cienistymi
Co wiodły w Grozy serce. Wdrapałem się na szczyt
Zniszczenia i zanurzyłem w łonie Nienawiści ręce..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum