..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: MiBac
2006-06-03, 09:41
Zmiana
Autor Wiadomość
Dark Wizzard 

Wysłany: 2006-02-05, 12:33   Zmiana

Proponuje zmienic poczatkowa liczbe sztuk zlota. Gdy ktos zaczyna magiem to bez pomocy finansowej innych bardzo trudno odbic sie od dna. Dwa podstawowe czary kosztuja 1000. a jeszcze przydaly by sie fundusze na wskrzeszenie, szate, rozdzke, nagole helm i tarcze. No ale zeby to kupic trzeba miec jakies zaplecze finansowe na pierwszym poziomie za jeden worek smieci dostaje sie smieszne 25 sztuk zlota. Na kopalnie potrzeba mithril. Ale ciezko jest zebrac 75 mithrilu a kupowanie np. kopalni miedzi jest bezsensu (do tego mag ma malo sily i bardzo malo wydobywa). No mozna sie tez postarac o farme ale na pierwszym poziomie zyski sa znikome :/ . No i zostaje straznica.... no mozna sie troszke wzbogacic ale przyjdzie co do czego to zaatakuje cie ktos ze straznica ktora jest o 10 poziomow lepsza i nie ma sie zadnych szans (chyba ze istnieje jakas granica ale ja nic o niej nie wiem, wiec wydaje mi sie ze takowa nie istnieje ;) ) No i to w sumie tyle

P.S. jesli cos zle napisalem to poprawcie mnie ;D

Salamon 
acc: Salamonek

Wysłany: 2006-05-23, 12:37   

Ale wlasnie trzeba sie pomeczyc, nie bedziesz mial odrazu eq calego, dla mnie 1000 na poczatek to wystarczy i powinno wystarczec zeby jako tako zagrac

marian_19 
wojsko czeka :D

Wysłany: 2006-05-23, 13:07   

Troche wiecej zlota napewno przydaloby sie. Gorzej ze jak juz miales tam kiedys konto to zaczynasz bez zlota. To jest problem, ale gra chyba jeszcze jest zminiana wiec trzeba poczekac. Niektozy np. maja jeszcze stare walki na koncie.

Mogloby tez byc wiecej energi co reset :)

klocusiek 
Up the Irons!

Wysłany: 2006-05-23, 13:44   

wlasnie tak jakos jeszcze nie wszystkiego wykasowali z bazy danych chyba:D(to co wyzej czyli walki)

co do zlota to wedlug mnie jest w sam raz, a energie co reset mozesz zwiekszyc zdobywajac wyzsze poziomy i w labiryncie mozna tez znalez zrodelka ktore daja bodajze 0.3 do energi:)

marian_19 

Wysłany: 2006-05-23, 14:00   

Wiem, wiem. Tylko ostatnio gralem w gre Big Motiv i tam bylo na start 10. To w porownaniu do 5 jest strasznie duzo, ale teraz wracam do korzeni :)

Przemo 
Administrator
Władca Imperium

Wysłany: 2006-05-23, 20:10   

Pieniędzy na początek jest moim zdaniem dosyć, po prostu trzeba sporo grać, żeby rozwinąć swoją postać ;)

Zresetowałem statystyki walk.

Wizzard 
Emerytowany Moderator

Wysłany: 2006-05-23, 23:39   

A ja zalogowałem się ze starego konta miałem 0 zł poszedłem do labiryntu odrazu padłem, a teraz nie mam czym lekarzowi za wskrzeszenie zapłacić :P

marian_19 

Wysłany: 2006-05-24, 00:47   

Ale mnie zrobiliscie dzisiaj. Za 5 valarow mialy byc 2 ptk do max energi. Udalo mi sie zebrac 5, wchodze zeby kupic energie a tu trzeba juz 10 :( No i co mam dalej zbierac valary czy jutro bedzie trzeba juz 15? :)

klocusiek 
Up the Irons!

Wysłany: 2006-05-24, 09:30   

heh i dobrze ze trzeba miec wiecej valarow bo gdyby zostalo 5 to kazdy by mogl miec mega ilosc energi:) przez co gra byla by zakrotka:) a a tak bedzie mozna pograc dluzej

MiBac 
Emerytowany Moderator
NIESTETY :((

Wysłany: 2006-06-03, 09:41   

Wymiany valarow nie ma :) , ma kasy jest dość

/zamykam/

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi