1-bo krew zawsze jest rulez...
2-to mialo byc smieszne, czy jakie?
3-taa, przylecialo z przyszlosci
4-bluzgi zawsze sa smieszne ;/
5-co to bylo to cos na koncu z takim wymownym komentarzem "wow"
ogolnie swietne, chcesz to moge ci pomoc, oczywiscie mam duze doswiadczenie w rysowaniu w paincie prostokatow i trojkatow. Umiem nawet narysowac kolo O_o
Nie no gratz... było by fajnie jakby było to śmieszne. Jedynie jak zobacyzłem mrówki to się uśmiechnąłem i ot nie dlatego że mnie rozbawiło - dlatego że niestety ale to było słabe na tyle że aż śmiać się chce. Spoko rozumiem, żeby zrobić komiks nie trzeba mieć zdolności artystycznych, ale w takim wypadku przydałoby się zrobić coś żeby to zniwelować - widziałeś kiedyś cutscenki z Monty Pythona albo z South Parku? Tandetnie rysowane, nieraz wycinane ale śmieszne. Przykro mi 1/6 za chęci ten jeden punkt oraz za rysowanie tego wszystkiego
_________________ http://r3.bloodwars.pl/r.php?r=10732
Blood Wars - Wojny Krwi. Gra dla lubiących wampiry, walkę i RPG
Twoja rejestracja na pewno mi pomoże. Dziękuję
Pozwole sobie zacytować rozmowę GG moją i mojego kolegi:
Andre
co to do cholery jest?? ;/
Ja
ocena komisku:
http://img186.imageshack....janczar4ri4.gif
Andre
ale to jest zryte ja piernicze
Andre
masakra
Ja
straszne, nie
Andre
nom okropne wygladfaj jak by to rysowal pieciolatek z porazeniem mozgowym oraz z paralizem konczyn gornych ;/
Ja
i robił to w lochu pełnym skorpionów, po ciemku z zawiązanymi oczami, tyłem do blatu stołu. Jagby miał ropiejące palce, parkinsona i do tego ktoś by mu robił loda.
Andre
hehe
tragedia
Andre
a do tego byl przybity do sufitu za jaja i
Ja
jagby mu po uszach chodziły tarantule podczas okresu godowego
Andre
nom a podczas samego rysowania bylo trzesienie ziemi w 10 stopni skali richtera
Ja
a potem okazałoby sie, ze ten loch to było pomieszczenie należące do NASA, w którym trenuje sie kosmonautów na przeciązenia i właśnie byłby test
Andre
hahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum