ojacie wiedzialem ze bulwersa zalapiesz za joke ~~ a co do siga : ojacie crai :+( zaraz zmienie jak zes sie tak przyczepil ~~ pewnie jakby nie ten napis to bys nic n powiedzial t.t zreszta +1 na tym 4um mi nic nie robi ;< masz taki bardziej na serio jak chcesz to moge zmienic czcionkem/kolor ;c
Obrazek
Troszke niepasuje pod range.
A przemo moge znaleść range która będzie pasowała do tego forum. Bo te niebieskie zabardzo niepasują
INSEKT, eleganckie te twoje userbary są, w szczególności pierwszy i trzeci, tez chciałem ostatnio zrobić userbar D3, ale że grafik ze mnie marny to i userbary są lipne dziś chyba dodam je na strone (twoje userbary) btw sprawdź PW
No nie za bardzo mi podszedł Różowy kolor do takiej mhrocznej strony to imo pomyłka, napis też taki nie bardzo, imo lepszy byłby po lewej, chyba że dałbyś na lewo np. twarz dia. Bo tak jest po jednej stronie pusto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum