Wysłany: 2006-12-14, 23:59 Grupa Modmakers - czym się zajmujemy
Witam! Polskie Centrum Moddingu Diablo 2 zostało stworzone specjalnie dla tych co chcą coś zmienić w zwykłym Diablo 2 LoD, chcą dodać coś od siebie. Nie wszyscy jednak to potrafią. I tu z pomocą przychodzi wam dział MODMAKING, w którym są zamieszczane tutoriale (poradniki) przez specjalnie do tego celu stworzoną grupę Modmakers, mającą pewną wiedzę o modowaniu D2LoD. Do rozmowy o istniejących modyfikacjach, ewentualnych pytaniach, sugestiach, lub potrzebnych zmianach w Diablo 2 LoD służy dział MODYFIKACJE.
W dziale MODMAKING może zamieszczać tematy (Tutoriale) tylko grupa Modmakers, odpisywać na nie może każdy. Aby dostać się do grupy Modmakers musisz wysłać do mnie PW, a w niej zamieścić:
1. Co potrafisz,
2. Co masz zamiar robić w dziale - pisać tutoriale, pomagać innym, lub - nie wiesz jeszcze,
3. Ile masz lat,
4. W jakim stopniu znasz język angielski,
5. Czy modowałeś kiedyś Diablo 2, lub inne gry (wymień),
6. Przez jaki czas masz zamiar zajmować się moddingiem,
7. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy Modmakers.
8. Wysłać mi napisany przez Ciebie tutorial.
Po wysłaniu PW czekasz cierpliwie na odpowiedź. Jeżeli będzie pozytywna, zostajesz włączony do grupy Modmakers i odtąd masz dostęp do pisania w dziale MODMAKING.
Pamiętajcie, że modowanie to rzecz wciągajaca, a przede wszystkim czasochłonna, dlatego proszę być cierpliwym co do ukazania się następnych tutoriali, poza tym grupa Modmakers jest mała (mam nadzieję, że się jeszcze powiększy) i nie każdy ma czas by napisać coś nowego…
Pozdrawiam
W razie braku kontaktu z Krupasem możecie pisać PW także w sprawie przyłączenia do grupy Modmakers do Administratora forum, Przemo.
Skład grupy Modmakers:
- Krupas
- kicksaw
- Ziomuśśśś
- BishoYo
- Piotrek_01
- DEF
- Bezduszny
- Kalbaross
- forest
- spot
- eps Każdy członek grupy Modmakers jest zobowiązany do udzielania się na forum (pisanie tutoriali, pomoc innym, itp.). Dłuższa nieobecność na forum (niż 3 miesiące) jest równoznaczna z wykluczeniem z grupy. O nieobecnościach proszę mnie informować na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum