Wysłany: 2005-12-28, 22:28 Pala Smiter by MiBac (flimik)
Przedstawiam wam taktykę na Mega Gosu pala smitera.
Jest to taktyka gdzie zrobisz Naprawdę TANIEGO smiterka przy bardzo małym wydatku.
Taki smiter to złoto nie musisz mieć Coh'a, Grief'a, Exile to jest nie potrzebne
Ten pala jest na druzgocące uderzenie z tymi, itemami co podaje będziesz miał 95%
ATRYBUTY
Siła - Pod itemki ( do ok. 30-60)
Zręczność - do 80-90
Żywotność - reszta
Energia - nic
Dlaczego tak? Odpowiedzi są proste.
Siła - Sporo dostaniemy z itemków i nam wystarczy do tego, co będziemy nosić (do tego jak dojdzie Anni i Torch to dajemy oczywiście mniej)
Zręczność - Żebyśmy ładnie blokowali:)
Żywotność - chyba nie musze pisać
Energia - Smite zużywa mało many, ale przy szybkim ataku Ciosk nam zeżre,:( Ale i tak, co lvl-owy bonus da radę a jeszcze z sojkami to w ogóle:)
UMIEJĘTNOŚCI
Max:
Pchniecie x20
Św. Tarcza x20
Śmiałość x20
Fanatyzm x20
Poza tym:
Medytacja x1
Wigor x1
Zbawienie x1
Reszta w szarże (żeby szybko dobiec)
ITEMY
1) Ten Paladyn powinien wynieść około 2-3 isty max (Zależy czy kupujemy, czy mamy na stanie, jak kupujemy to, w jakich cenach)
Jak ściągnąć?? - Wchodzisz na stronke i zsuwasz stronke na sam dół klikasz na free i na dole pojawi się link ( musisz poczekać chyba 10 sek i pojawi ci Sie kod, przepisujesz i ściągasz:)
KLAWISZOLOGIA
Ja przyzwyczaiłem się grać na f-ki (F1, F2, …, F7, F8…)
MiBac. Wodzu. Ja już powiedziałem co miałem do powiedzenia w poście z Twoim filmikiem. Dla mnie bomba po prostu. Nie jestem znawcą taktyk ale mniej więcej kumam o co chodzi (tak mi się przynajmniej wydaje) więc ode mnie masz 6/6. Dlaczego? Filmik mówi sam za siebie. Oj coś mi się wydaje, że po Twoim pościku z taktą przybędzie pala smiterów by MiBac Sam się zastanawiam czy takiego nie sklecić.
Nareszcie koniec zgadywanek co nosi tajemniczy pal z filmu
no nareszcie jakas taktyka na taniego smitera.chyba sobie takiego zrobie.mam pytanie ten pal na filmicu to ma ten 1 czy ten 2 zestaw przefmiotow???? a jesli ten 2 to czy przy tym pierwszym tez bedzie smiter taki mocny?
Heh kto nie wieży niech zmierzy Ja mam smitera z ubrankami o tak Drakulki ( prawie perfy ale sam znalazlem ), verdungo prawie perf ( brakuje 1 vita - też sam znalazlem ), Palec goblina ( tutaj też podobnie ), anioł 190 ed za pul, twarz wilhelma ( sam znalazlem ), zaka 176 kupione za ista , oko kota ( sam znalazlem ), króczy lód ( też sam znalazlem - zaczyna to być monotonne ), a drugi ring to 20 energia 15 res. Biję od 76 Trist i spółkę a teraz mam 79 A ten pala Mibaca z filmiku ma wadzone ok 3 hry ( coh perf sam 2 hry )
Pas: Arach(1skill zwalnia przeciwnika o 10%) / Verdungo(redukcje obrażeń)
Rękawice: Uchwyt Drakuli (Tylko i wyłącznie)
Tarcza: Herold Zakarum ( ew. duch w zakarumskiej tarczy)
Zbroja: Coh (Dol+Um+Ber+Ist) ( 2skill, Resy, bo 65, DR 8%)
Amu: Oko kota (ias- zwiększona szybkość ataku)
Ringi: SOJ x2 / Bk / Wiatr Zgnilca
Buty: Palec Goblina (druzgocące uderzenie)
zapomniales dodac ze jak ktos sr.a hr to mozna wziac gief i exile ale to naprawde zbedny wydatek
_________________ ...
dostalem juz za to warna wiec nie wiem na dlaczego ktos to mi sciagnal
jak obiecalem jezeli nikt ten sprawy nie rozpatrzy pozytywnie to sie zegnamy
lapcie mnie na gg lub na d2trade
a szkoda bo fajnie bylo
Kurde nie moge ściągnąć tego filmu gdy naciskam na free pokazuje się jakieś okienko i nic dalej a czekam i czekam.
PS: czy ten filmik to ten co dawałeś z tymi uberkami/?
daje ci 10/10, potym co widziłem na filmiku, ten smither jest zje...fajny.Może napisz do Przema na PM to umieści tą taktyke na imperium(a warto!, na stronce właśnie czegoś takiego brakuje)
Celdrick napisał/a:
Kurde nie moge ściągnąć tego filmu gdy naciskam na free pokazuje się jakieś okienko i nic dalej a czekam i czekam.
PS: czy ten filmik to ten co dawałeś z tymi uberkami/?
potem pojawi się kod, przepisujesz go a potem czekasz 30 sec i się ładuje.
Jak ci pomogłem to daj punkcika.
Nie widzi mi się zrobienie smitera za 2 isty na Tristram... Baciejka zrobił swojego za 2.5 ista... zginął 4 razy, a przecież jest (tak mi się wydaje) pr0 playerem, albo przynajmniej jest bardzo dobrze obeznany z tą grą... zresztą chwalił się, że kupił zaka za ista... Dla przeciętnego gracza, zrobienie smita na trista jest w granicy jednego hr imo....
_________________ "Ostatni będą pierwszymi, a pierwsi zostaną zbanowani."
Zobacz 1 set ubranek NIE musisz mieć ZAKA !! a co do Baciejki to glównie ja biłem uberki potem on zaczol i jest cacy ^^ więc wieksze doświadczenie w Uberkach mam Ja. Zresztą jak będzie to napisze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum