Wysłany: 2005-05-16, 22:06 Dziewczyny i Diablo 2??
Zdaje mi sie, że pewnym jest to, że w Diablo gra więcej chłopaków. Ile znacie dziewczyn grających w D2, a jeśli jesteś dziewczyną dlaczego właśnie ta gra. Pozdro.
osobiscie znam kilka dziewczyn ale zadna nie gra na bn (wogole na sieci)
na bn poznalem z 5-10 Polaczek bo tak to nie odrozniam ale byly calkiem dobre (hmm) tylko troche malo konkretne (dziwic sie? -nie)
Ja nie znam zadnej dziewczyny grajacej w d2, sory ze to mowie, ale one sa za glupie aby grac w cokolwiek Przyklad ? Probowalem moja siore nauczyc w banalne wormsy....
Efekt - pół roku, i nadal nie umie
Ja znam dwie . No znam - powiedzmy. Jedna to siostra drugiego szefa mojego klanu, kiedyś dawno temu coś tam grała . A druga to na forum Komnaty Dusz jest jedna (albo była, nie wiem).
Ja nie znam zadnej dziewczyny grajacej w d2, sory ze to mowie, ale one sa za glupie aby grac w cokolwiek Przyklad ? Probowalem moja siore nauczyc w banalne wormsy....
Efekt - pół roku, i nadal nie umie
Szkoda gadać....
Bez obrazy ale masz bardzo pojętną siostrę No ale niekażdy ma smykałke do gier.
Prosz tutaj nie obrażać dziewczyn. Bo jak Wam zaczną kazać grać w Simsy to Wy bedziecie dostawać:P. Ja znam jedna dziewczynę która gra w D2 i jest to koleżanka mojego kolegi którego poznałem na CNB:D.Pozdro.
_________________ Regulamin forum bazar znajdziesz tutaj przeczytaj za nim umieścisz ogłoszenie!!
Pamiętaj, że tutaj rządzi IMPERIUM - Intelektualnie Majestatyczni Pełni Energii, Rozumu i Umiejętności Moderatorzy:P
Czy ktoś tu kogoś dyskryminuje? Diablo to raczej męski sport , aklasy żeńskie zostały dodane nie tylko dla urozmaicenia , ale również by kobiety się nie czepiały. To jest podobne pytanie do - Kto przeważnie nosi biustonosz?
Morz! a kto niekciał by mieć takiej koleżanki co mógłby se z nią popykać Ale tak w ogóle to fajnie by było jakby przynajmnije 15% dziewczyn grało na kompach Byłoby więcej tematów na rozmowy i można by sobie podwyższyć rotowania u takiej koleżanki
No przynajmniej byloby o czym pogadac ciekawym, a nie tylko moda, makijaż i inne:P. A co do pykania to już inna sprawa, ale nie gadajmy o takich sprawach na tak pożądnym forum:).
_________________ Regulamin forum bazar znajdziesz tutaj przeczytaj za nim umieścisz ogłoszenie!!
Pamiętaj, że tutaj rządzi IMPERIUM - Intelektualnie Majestatyczni Pełni Energii, Rozumu i Umiejętności Moderatorzy:P
E momencik $liwa ja tam miałem na myśli granie na kompie a ty co niby? A co do tych makijażów to dziewczyny się raczej ograniczają tak samo jak my ( przynajmnije ja) niegadam o grach z dziewczynami chyba że sie spytaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum