Wysłany: 2006-11-26, 22:21 Imperium Diablo w Generacji GG
Tysiące osób korzysta z GG, i na pewno większość osób z naszego forum także, dlatego wpadliśmy z Przemo na pomysł (ja wpadłem ,ale kazał tak napisać- joke ) aby stworzyć generację wiążącą miłośników Diablo i ID.
Na czym to polega, ano polega na tym, że dodajesz siebie do danej generacji, podajesz swój numer i opis. Możesz poznawać różne osoby, które łączy jedno, Diablo, możesz wymieniać się z nimi doświadczeniami pogadać na temat Diablo czy dogadać się co do trade.
_________________ Regulamin forum bazar znajdziesz tutaj przeczytaj za nim umieścisz ogłoszenie!!
Pamiętaj, że tutaj rządzi IMPERIUM - Intelektualnie Majestatyczni Pełni Energii, Rozumu i Umiejętności Moderatorzy:P
Wysłany: 2006-11-27, 11:18
Zrobiłem sobie specjanie drugie konto żeby tam się zapisać
8372600 mój nowy numer gg do informacji publicznej jednakże zanim wy [users ID] wyskoczycie z dziwnymi textami informuję o opcji ignore bo nie potrzeba mi rozmów z tzw. betonami
_________________ Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...
Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...
Na razie tylko osoby z forum, ale jeśli to wypali i zapisze się pokaźna liczba osób to będziemy to rozpowszechniać na większą skale.
_________________ Regulamin forum bazar znajdziesz tutaj przeczytaj za nim umieścisz ogłoszenie!!
Pamiętaj, że tutaj rządzi IMPERIUM - Intelektualnie Majestatyczni Pełni Energii, Rozumu i Umiejętności Moderatorzy:P
Wysłany: 2007-01-07, 15:19 Re: Imperium Diablo w Generacji GG
$liwa napisał/a:
Tysiące osób korzysta z GG, i na pewno większość osób z naszego forum także, dlatego wpadliśmy z Przemo na pomysł (ja wpadłem ,ale kazał tak napisać- joke ) aby stworzyć generację wiążącą miłośników Diablo i ID.
Na czym to polega, ano polega na tym, że dodajesz siebie do danej generacji, podajesz swój numer i opis. Możesz poznawać różne osoby, które łączy jedno, Diablo, możesz wymieniać się z nimi doświadczeniami pogadać na temat Diablo czy dogadać się co do trade.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum