Jak myślisz , do którego z bossów najtrudniej dojść? Do Andy, Duriela, Mafista, diablo czy Baala? Ja uważam że na singlu najgorzej jest ze zbieraniem woli Khalima w 3 akcie a ty?
Trąba mam niezawodny sposób na dziewice 1 milion złota w skrytce i już się nie martwisz mercem. Jedyną rzeczą jaka Cię obchodzi to jak najszybsze dostanie się do tych rycerzów.
ja gdy grałem czarką to wszędzie luzik nawet na /players8 jedna kula i wszyscy giną !! ale teraz gram dru wilkem to bardzo ciężko do mefisto na players8
Wysłany: 2005-05-21, 09:20
oj w chaos empire np gdy idziemy do andariel jest maly problem katakumby poziom 4 jest podzielony na kilkanascie komna szczego w dóch jest albo andariel albo king eseis polecam:p
Najgorzej jest dojsc do mefa... - te biale wybuchajace czubki moge nie raz zabic, szczegolnie barba - traba w 5 gostkow i na bank nie zyjesz
...i do diablo - rycerze zaglady w sanktuarium i ich dziewica; rycerze otchlani w rzece plomieni sa lajtowi
Najtrudniej dojść do duriela jak się go już zabiło, bez mh nie wiesz który grobowiec prawdziwy i musisz wszystkie oblatać. I też trudno do diablo przez dziewice tych rycerzy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum