mam z tym programem drobny problem
wybieram open data file i patchd2mpq i nic
tak samo open archive nic!
Prosze, pomożcie ponieważ modding mnie zafascynował.
_________________ Oto Jam, Paladyn Tyraela, Jego Sługa Za(d)ufany
ale jak nic? otwiera sie i nic niema?? niepamietam jak on wyglada ale mniemam ze kozysta z "listy" jak tak to wez poszukaj gdzies tu dawalem liste do WinMPQ i to dwa razy bo temat z podobnym problemem juz byl 2razy. Lista jest potrzebna, bo bez niej program nic niewidzi. Liste w MPQView otwierasz przyciskiem Open Data File, ten programik jest biedniejszy, lepszy jest WinMPQ. pozdro
mam z tym programem drobny problem
wybieram open data file i patchd2mpq i nic
tak samo open archive nic!
Jeśli nie masz listy plików do mpq to przynajmniej pliki powinny być wyświetlane jako "unknow" a nie żeby ci się nic nie wyświetlało.
eps napisał/a:
zgadzam się z towarzyszem KRUPASEM WinMpq jest o wiele łatwiejszy i pomocniejszy
Tu bym się lekko niezgodził bo istnieje jeszcze program którego twórca jest Ladik i jest chyba nawet lepszy od WinMpq. Z drugiej jednak strony WinMpq jest idealny dla nowicjuszy
Tu bym się lekko niezgodził bo istnieje jeszcze program którego twórca jest Ladik i jest chyba nawet lepszy od WinMpq. Z drugiej jednak strony WinMpq jest idealny dla nowicjuszy
Programikow takich jest w ch.. a co do WinMPQ łatwo z nich wyciagac zasoby poprzez przytrzymanie LPM na pliku i porzeciagniecie go na np pulpit, no i mozna sobie zaznaczyc wiecej plikow na raz i wyciagnac je do wlasnej obrobki a co do tego programika co go stworzyl nijaki Ladik poprosze linka to sobie go obczaje
ps: posiadam taki programik/skrypt mpq2k-v2 jest on uzyty w modzie English X i mozna dzieki niemu "wciskac" nasze zmodyfikowane pliki do Patch_d2.mpq jak i z niego usowac (chyba ) trzeba tylko go odpowiednio skonfigurowac rzecz jasna
a co do tego programika co go stworzyl nijaki Ladik poprosze linka to sobie go obczaje
Zaden problem prosze bardzo tutaj znajdziesz ten programik i jak widze juz jest nowa wersja ale beta, Wybierz oczywiście język angielski, no chyba ze kumasz po czesku Cała ta stronka traktuje o formacie mpq znajdziesz tam lisy plików do kazdej gry blizzarda. Pewnie ci sie nie będzie chciało wszystkiego czytać ale zajzyj tez do dzialu "Name Breaking" Powiem ci ze początkowo nie zwróciłem za bardzo uwagi na ten programik ale kiedys mi bardzo pomógł przy plikach hellfire. spróbuj cocos przeciągnąc do archowum mpq i wyświetli ci się ciekawe menu z opcjami jaki to ma byc plik i w jakim stopniu ma byc skompresowany. W WinMpq to z tym troche gozej. Jakby co to pisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum