Wysłany: 2006-10-04, 21:16 Szukam modu na powiekszony ekwipunek
Witam serdecznie. Potrzebuje modu, ktoru bedzie zwiekszac maksymalnie mojo skrzynke, pleca i kostke. Ponadto chce aby dzialal on na v1.10.
Prosze o pomoc!!
no i inventarz postaci
Pozdro
pozatym ten mod nic niezmienia w grze, jak narazie...
(jest w fazie budowy, ale narazie zrobiony jest max ekwipunek + tło do niego)
tlo moge zmienic na mniej kolorowe jakby co
zalezy jak kto patrzy na pluginy i co to dla niego jest: plik txt? dll? dc6? a moze jakis inny...
plugin w postaci jednego pliku txt i czterech dc6?? moze byc?? pozdro
Dla mnie bomba, tylko wolalbym widziec wszystkie kratki w inwentarzu a nie tylko takie duze jak teraz a kolorki mo byc. Mozesz zrobic takie ustawienia i mi go jakos przekazac??
[ Dodano: 2006-10-04, 22:27 ]
jak mozesz to mi go podrzuc jakos. te kratki to chodzi mi w eqwipunku plecaku i kostce. Pozdro
Niezle, niezle, jesli to Twoja robota to ja bym tylko tło zmienił i mozna grać pozdro
jasne ze moja myslisz ze bym komus ukradl wystroj moda dlatego moge tlo zmienic, robilem to jakies 15h wszystko, wszystko zapisane w corelu, dlatemu moge tlo zmienic... umiem to zmieniam na panel niepatrzcie (chodzi o pasek z tymi paniami, jakby ktos nie wiedzial ) nie jest moj tylko z moda Blackened 3.5 beta autorstwa Adhina (wystroj tego moda strasznie mi sie podoba). Aktualnie skonczylem panel od "zycia" do "many", teraz planuje zmiane tych kul, pozdro
jak wroce to zamieszcze inne "wystroje" samej kostki Horadrimow
Niezle, niezle, jesli to Twoja robota to ja bym tylko tło zmienił i mozna grać pozdro
robilem to jakies 15h wszystko, wszystko zapisane w corelu, dlatemu moge tlo zmienic... umiem to zmieniam...
Tak najlepiej jest robic takie rzeczy w korelu gdyż po zapisaniu w jego formacie pliki się nie "scalają" i po ponownym otwarciu mozna to wszystko pozmieniac ;p Ja do takich rzeczy urzywam Corel PHOTO-PAINT 9 PL a czasem Photoshopa 7
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum