20:50:51
potrzebuje na chwile cd keya 2 orginalnego po musze przezucic zeczy przez 2 na konta 10min i za pszysluge masz ista
20:51:22
*przykro mi, cd-keya nie podam
20:51:29
*ale moge ci przerzucić
20:51:50
no nie zabardzo bo mam 3 enigmy
20:52:00
sam rozumiesz
20:52:15
*to możesz wejść do gry, ja też wejdę, wyrzucisz gdzieś daleko od miasta i wrócisz
20:52:27
*albo poproś moderatora z Imperium Diablo
20:53:30
nie no ale co ci szkodzi przecierz ja mam swoj klucz orginalny ista zarobisz i moge ci czako dozucic
20:53:52
*nie, nie będę podawał
20:53:58
*po prostu nikomu nie podaję
20:54:21
*a poza tym modkowi bardziej zaufasz, niż mi
20:54:46
jak niechcesz ista to nie nara
20:54:52
*papa
(* - moje odpowiedzi)
Dla ciężkomyślących: Diablo jest więcej warte niż Ist .
_________________ Wszyscy rodzą się po to, aby umrzeć i dołączyć do mojej armii nieumarłych.
Wysłany: 2006-10-02, 20:24
Miałem coś podobnego ale nie do diablo tylko do mojego konta Steam
Jakiś koleś do mnie pisze że jest z velve i sprawdzają autentyczność i takie tam i mam mu podać passy itp.
Już parę razy tak miałem i coraz to ciekawsze historie się dzieją
A to raz że do klanu w CS a to że mogą mi za free dodać jakąś grę itp.
Ludzie głupich szukają aż wstyd w takie coś wpaść
_________________ Mam 1 warna i jestem z tego dumny
Jetsem nowy na BN więdz plz nie śmiać się
no jest kilka osób którym bym rzeczywiście podał cd-keya ale nie napewno komuś ... obcemu?[/quote]
Gorzej niż obcemu, nawet nie podał nicka, ani skąd ma mój nr, tylko od razu cd-key. To jest cała rozmowa, a nie fragment.
_________________ Wszyscy rodzą się po to, aby umrzeć i dołączyć do mojej armii nieumarłych.
Powiem wam, że to nawet jest śmieszne Mogłeś go wkręcić i powiedzieć, że niezbierasz ist-ów tylko fg. Niech wystawi temat na d2jsp i zaproponuje tam 10 fg to się zgodzisz
Nihil novi, pełno takich ludzi się na świecie pałęta...
_________________ "Ten, kto walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w Ciebie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum