Wysłany: 2005-11-19, 18:58 2-3 grudnia - Imperium Diablo Tour 1/1 - ladder i non-ladder
Imperium Diablo Tour
Już 2 i 3 grudnia odbędą się dwa turnieje, odpowiednio dla postaci ladder i non-ladder, których patronem i pomysłodawcą jest serwis Imperium Diablo! Organizacją turnieju, jako konsultant zajmuje się ja
2 grudnia - ID Tour ladder
Turniej odbędzie się na zasadach PCL 1/1, które dostępne są tutaj. Rozpocznie się dnia 2 grudnia o godzinie 21:00 na kanale op id-tour. Dokładny tryb rozgrywek (ilość grup, ilość osób wychodzacych z grupy) zostanie podany przed turniejem. Pojedynki będą się odbywały do 3 punktów.
3 grudnia - ID Tour non-ladder
Turniej odbędzie się na zasadach PCL 1/1, które dostępne są tutaj. Rozpocznie się dnia 3 grudnia o godzinie 21:00 na kanale op id-tour. Dokładny tryb rozgrywek (ilość grup, ilość osób wychodzacych z grupy) zostanie podany przed turniejem. Pojedynki będą się odbywały do 3 punktów.
Zapisy
Piszcie swoje acc, imie postaci, klasę postaci i czy chcecie grać w turnieju ladder czy non ladder!
Ja od siebie tylko dodam: ludzie zapisujcie się na nasz turniej! ;p W szczególności liczę na członków WotE, trenujcie postacie, obecność obowiązkowa ;]
Obee dopierniczyłeś z tym białym kolorem tutaj Zmieniłem na normalny bo nie wszyscy używają ciemnego stylu ale jak chcecie to dajcie poprzedni jaki był tylko, że na oryginalnym stylu nic nie widać I ja bym jeszcze dodał, że każdemu dobrze radzę przeczytać najpierw bardzo dokładnie zasady bo potem wyjdzie, ekipa nie zna zasad :W
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum