Wysłany: 2005-11-17, 22:31 MapHack w patchu 1.11 ??
Wspominałem sobie właśnie czasy patcha 1.10 i tak sobie pomyślałem... czy teraz gdy macie 1.11 używacie MapHacka bo za czasów 1.10 to co drugi używał jak nie lepiej. Wogóle to nie wiem czy da rade teraz używać MH.
Przyznam sie bez bicia że chciałem ostatnio go zainstalować ale jakoś nie chciał działać i nie wiem czy to przez to że zapomniałem jak sie to cholerstwo instaluje czy poprostu sie nie da...
Napiszcie czy używacie MH a jeśli nie używacie to jak ajecie sobie rade z BallRunami i Mefowaniem (czy jak to sie tam mówiło).
Ja na 1.10 pierwsze co robiłem po odpaleniu d2 włączałem mh i wydaje mi się że na 1.10 nie co druga osoba używała mh a 99% graczy:614:. Ale teraz po wejściu 1.11 na początku strasznie mnie denerwował brak mh lecz po pewnym czasie się do tego przyzwyczaiłem i doszedłem do wniosku że robienie taxi tele i duelowanie się bez mh nie jest wcale o wiele trudniejsze i nie zabiera o wiele więcej czasu.
Musiałeś dawno nie grać, skoro nie wiesz,ze od patcha 1.11 MH są łatwo wykrywalne i Blizzard pare tygodni po starcie patcha zbanował 30.000 kont a potem jeszcze 10.000, i od tej pory nikt MH nie używa w zasadzie? :]
Wysłany: 2005-11-17, 23:16
Obee napisał/a:
Musiałeś dawno nie grać
Żebyś wiedział żę kaaaaaaaaawał czasu nie grałem.
Obee napisał/a:
MH users = noobs^
Usiłujesz mi powiedzieć że nigdy nie korzystałeś z mh ??
A wieć macie jakieś sposoby na Ballruny, Mefowanie lub robienie taxi ??
Nie chodzi mi o jakieś cheaty albo programy tylko poprostu zwykłe doświadczenie... lub np. wspułczynnik prawdopodobieństwa gdzie najpewniej znajduje się np. przejście na następny poziom itp. ??
Cytat:
lub np. wspułczynnik prawdopodobieństwa gdzie najpewniej znajduje się np. przejście na następny poziom itp. ??
Wiem że brzmi to conajmniej głupio, ale widziałem już na forum takie pomysły że wole sie upewnić.
A ja jade na Mh od 2 miechów i jakoś bana nie mam~~ są "cfańsi" od blizza tak więc długo czekać nie trzeba było aby powstał niewykrywalny mh (w zasadzie to dwa ), wprawdze nie ma tych wszystkich "majerów" co mousepad ale to że odkrywa mape, i zaznacza który grobowiec itp jest właściwy w zupełności wystarcza.
Ja używałem tego gów^^ , na 1.10 ale jak usłyszałem o tym że, w 1.11 będzie ban odrazu usunołem tego hacka .Ale wielu moich kumpli dało "dupy" , i mają bana
Pozdro 4 all legit players
p.s.mój 1 post na tym 4um
moim zdaniem uzywanie maphacka to cheaterstwo tak samo jak kopiowanie przedmiotow a ja cheaterstwa nie lubie. szczegolnie w grze multiplayar gdzie psuje tym zabawe nie tylko sobie ale tez innym. a po za tym nie warto ryzykowac. co z tego ze przez tdzien bedziesz mial odslonieta mapke i robil na przyklad 2 razy wiecej mefrunow jak po tygodniu takiego grania ci zbanuja konto i bedziesz mial z glowy jakiekolwiek granie nawet te dlugotrwale mefeuny.mam nadzieje ze sie ze mna zgadzacie:)
masz racje lucyfer ja miałem taki problem-
Przyznam się cheatowałem HM
Okradli mi konto
Nie dostałem Bana xDD, miałęm duużo farta teraz już nie używam tego ścierwa.
Pozdro
Ja używałem MH jeszcze na 1.10 - ale dowiedziałem się o nim dopiero po roku grania, więc już nie był taki super bo większość mapek w miarę szybko przechodziłem bez MH. Ale jak go już miałem to wiadomo - myszka sama szła by go uruchomić.
Po wejściu 1.11 nawet się zastanawiałem czy go zaistalować, ale pomyślałem że zaczekam i zobaczę co będzie - i do tej pory nie mam i sobie spokojnie gram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum