Blizzard pare tygodni po starcie patcha zbanował 30.000 kont a potem jeszcze 10.000
Wciąż tego pełno między userami... ja uważam że to czitowanie. Po to jest CBN, żeby nie mieć save'ów... zresztą, jak to gra to jego sprawa - używa takiego MH to ode mnie otrzymujuę rangę CZIT!
ja na początku cheatowałem sporo ale MH nie używałem teraz jedyny bajerek do d2 jakiego używam to patch. Jak dla mnie gra bez cheatów i innych pierdół jest bardziej sadysfakcjonująca przez co nie przestałem grać w diablo no bo trzeba sobie umilać jak się oryginałki nie ma
polowe ludzi jakich znam uzywaja mh , czy to jest noobskie ? nie , noobskie jest dupowanie itp , maphack tylko pomaga i nic pozatym...
bez niego baalrun nie trwalby 4 minuty a 10 czy 15 , taxi x5 dluzej
_________________ Nieaktywny na scenie d2.
Aktywny na scenie plemion - s7
Od czasu do czasu gram w sc/q3/warh-dow
ja tam uzywam tylko mh i nieuzywam go za cit pozatym nie jestem zbytnio bogaty mimo ze go uzywam a nawet mnie obrobili kilka razy juz ale coz zdaza sie ja mh uzywam z przyzwyczjenia bardziej
tak na marginesie ja nie uzywam mh zeby zarobic na nim ale zeby mi sie szybciej wykonywalo questy a to co znajde przy tym to inna sprawa juz jest
noobskie jest dupowanie itp , maphack tylko pomaga i nic pozatym...
Zacznijmy od tego, że jak ktoś umie kopiować to nubem być nie moze. 90% osób z tego forum (i z każdego innego) jakby umiało kopiować to by kopiowało. Ofc nie przynadzą się do tego ale taka jest prawda, ja też bym kopiował jakbym umiał. W jednym topicu podawałem sposoby na kopiowanie - wymyślenie czegoś takiego to oznaka IQ>140 a nie bycia nubem imho. A to, że może być uznane za lamerskie to już inna kwestia .
Maphack jest takim samym czitem jak tradehack czy drophack, nie ma TYLKO czitu i AŻ czitu. Kwestia jest po prostu taka, że tradehack i drophack wpływają na innych graczy, mh nie. Ale był, jest i zawsze będzie czitem, sry ale ten kto nie uznaje mh za czit powinien od razu iść do blizza po bana na konto i cdkeya.
Cytat:
tak na marginesie ja nie uzywam mh zeby zarobic na nim ale zeby mi sie szybciej wykonywalo questy a to co znajde przy tym to inna sprawa juz jest
A jak można zarobić na mh? . Chyba tylko dając linki za itemki do niego . Każdy używa mh żeby gra byłą prostsza i szybsza. Hmmm, teraz zastanówmy się. Używam programu obcego, żeby gra w którą gram była szybsza i prostsza. Nie brzmi jak czit? .
adoy napisał/a:
bez niego baalrun nie trwalby 4 minuty a 10 czy 15 , taxi x5 dluzej
No i co z tego? Kiedyś mh nie było i się grało. Jak wyszedł 1.10 to kawał czasu mh nie było i też się grało. Było trudniej, prawda ale nic nie powstrzymywało ludzi od grania.
MH to czit jak każdy inny, może mniej szkodzi ale śmiech mnie bierze, jak widzę, że ludzie nie uważają mh za czit .
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
ja uzywam mh i wcale sie nieuwazam za nooba poniewaz jak robie taxi na koszu to kazamaty sa tak pier**** ze szuka sie next poziomu 10min a z mh 1min. Mam pytanie czy zna ktos sposob zeby mi na 100% niezbanowali cd-keya?? //Na tym forum się tego nie dowiesz.-Wizzard//
matim92 napisał/a:
heh taxi robie czarka i wcale niebeznadziejna. tylko ze mapy sa naprawde ogromne i troche zajmuje ich odkrycie. nadal czekam na odpowiedz //A ja nadal powtarzam, że to legit forum i takich rzeczy się na nim nie dowiesz, a jak jeszcze raz o to zapytasz to jeszcze warna dostaniesz.-Wizzard//
Jakby ktoś nie zauważył to nie ja pisałem te komentarze.
matim92 dostajesz ostrzeżenie o wartości 2 za podszywanie się pod moderatora i za głupotę.
Nie ktorzy sie tak czepiaja tego mh jakby przesto rodzine stracili,tylko kazy woli jak robi mu sie taxi z mh.Ja sam uzywam mh tylko do sprawdzania lev gc(niestety nie mam innej mozliwosci), do gry go nie uzywam i nie dlatego z uwazam ze to jakis wielki hack tylko dlatego ze nie lubie z nim grac poprostu mni przeszkadza.Z reszta spora czensc graczy nie uzywa mh bo nie wie skad sciagnac mh ktoty nie ma keylogera,albo poprotu nie umie go obslugiwac(tacy tez sie zdarzaja).Co do mefa,andy,hrabiny itd krzyczycie ze ktos z mh robi 50 run wiecej na godzina tak naprawde jak ktos wystarczajaco dlugo gra juz w d2 to kojazy mapy i wie mniej wiecej gdzie jest kolejne przejscie.
Według mnie MH to zwykłe oszustwo. Może i są gorsze, no ale nie wypowiadajcie się że to tylko "ułatwianie". Ludzie, pomyślcie o tych, którzy nie grają na MH, a jakoś sobie radzą i zdobywają bardzo wysokie poziomy i bogactwa. Co to kurde za różnica czy ktoś szybciej do mefa dojdzie?? Ważna jest przyjemność i satysfakcja z gry, a nie ciągła rywalizacja, oszustwa itd. Osobiście żadnych takich badziewi nie używam i nigdy nie używałem, chociaż widziałem jak innym to ułatwiało życie. A dlaczego??: Bo nie toleruję cheater'ów. Zapewne wielu z was grało np w MU Online. Ja przestałem bardzo szybko, gdyż tam jest masakra z cheatami i hackami. Zastanówcie się nad sobą.
Wole takie oszustwo niz kopiowanie itemu co teoretycznie zadnym oszustwem nie jest,bo nie uzywamy do tego zadnych programow itp.
Widać, że nie wiesz, jak się itemki kopiuje .
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
Wszystko w tym temacie powiedział Ajan parę postów wyżej. MH jest czitem i tyle. Każdy kto będzie jeszcze bronił mh wyjdzie na... na... na nooba!!!(Ha!! ale wam pojechałem ja cię, 90% forum zaraz się na mnie obrazi i zacznie wyzywać od najgorszych )
_________________ Quicquid Latine dictum sit, altum videtur.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum