MH to nie jest Noobostwo, nobem jest ten kto uzywa np: drop hacka albo tele. POMYSLCIE NAD TYM, kto jest noobem ten co kradni innych prace czy ten co odkrywa mape ??
Mianowicie :
Jeli ktos uzywa mh to jego sprawa , on moze dostac bana , i on ma ulatwienia , jesli jest dla cebie noobem to trudno . Nie twoja sprawa.
A jesli ktos nie uzywa mh blaczi np: u mefa , zeby tam znales przejscie traba minimal 3 minut , a z mh robie to w 15 sek.
PS: MH uzywaja nooby i GUSU wiec tutaj niektuzy z Was nie maja racji....
ja podobnie jak poprzednik nie uwazam uzywania mh za cos karygodnego, oczywiscie blizzard uwaza inaczej bo banuje za uzywanie (ale tylko dlatego ze maphack modyfikuje kod gry co jest sprzeczne z umowa licencyjna) ale jesli zrobi ktos mh takiego ze bedzie wylacznie przechwytywal pakiety i wyswitlal mapke w nowym okienku to juz nikt cie nie zbanuje mh jest przydatny raczej do szybszego grania a nie "czitowania" jak to niektorzy okreslaja takie jest moje zdanie ;p
ja tam uzywam maphacka od zaje*** czasu i sie nawet nie boje ze dostane bana . bo ci co umieją se poradzic to nie dostaną bana ;]
ja zdecydowanie wole uzywac maphacka szybciej do baala dojde taxi itp i mmam w 4 literach czy to jest czit czy nie
Musiałeś dawno nie grać, skoro nie wiesz,ze od patcha 1.11 MH są łatwo wykrywalne i Blizzard pare tygodni po starcie patcha zbanował 30.000 kont a potem jeszcze 10.000, i od tej pory nikt MH nie używa w zasadzie? :]
MH users = noobs^
Nikt?? Stary co 5 osoba używa mh . A tak po za tym to nie noob tylko cheater . Np stingi nie są tak łatwo wykrywalne sam używam już hoho nie pamiętam od kiedy, fakt że za ich używanie poleciało już 1000 banów ale i tak się nie boję będę używał i nikt mi nie zabroni a jak dostane banana to już moja sprawa co zrobię
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
A jesli ktos nie uzywa mh blaczi np: u mefa , zeby tam znales przejscie traba minimal 3 minut , a z mh robie to w 15 sek.
Hehe lol. Bez mh to kwestia 30 sec góra 45 Wystarczy robić tele "w kółko" po obrzerzach mapki:)
A tak btw to wysrarczy niegrać z MH z miecha a dużo latać wszędzie to sie można nauczyć cech charakterystycznych map i lokacji i wtedy już MH niepotrzebny.
Baciejka może masz rację, ale ja zawsze przed Baalrunem lubiłem sobie potrzeć na kolesi itemki. Używam stinga od niedawna ale nie powiem, że wcześniej był mi jakoś bardzo potrzebny.
Mh jeszcze nie jest taki zły. Można go używac, ale w miare zdrowego rozsądku no i jak ktoś chce. To czy ktoś używa mh to jego sprawa. Mi to wisi najwyżej dostaną mapa. czasem, aż miło się gra z takimi ludzmi bo na balach, czy taksi gra idzie szybciej.
Osobiście nie używam mh, gdyż wole nie ryzykować.
mh to prywatna sprawa kazdego gracza, tak jak inne czity. za swoja nieuczciwosc slono zaplaca predzej czy pozniej. po co po ich jechac od szmat itp? kilka takich postow juz bylo...
ja osobiscie sie nie wcinam, bo na bn nie gram (czas). ale nawet jakbym gral lataloby mi kolo dupy czego kto urzywa. pilnujcie ldzie swojego podworka to wszystko bedize ok. a jak ktos chce ratowac swiat to proponuje zalozyc gacie na spodnie, pelerynke i w swiat...
zostawcie walke z nieuczciwosci tym do ktorych to nalezy i sami sie pilnujcie.
btw.
dla wszystkich tak glosno krzyczacych na "nooby" urzywajace mh
"nie kluc sie z glopcem, bo ludzie moga nie dostrzec roznicy"
wiec wyluzujcie...
Hehe lol. Bez mh to kwestia 30 sec góra 45 Wystarczy robić tele "w kółko" po obrzerzach mapki:)
Dodajmy jeszcze że w lewą strone ofc A tak pozatym to doście do mefa (ofc bez MH) Zajmuje mi góra 15-30 sek, więc?
I dalej bede trzymał strone tych którzy nie uzywają MH.
A wy Mh-kowcy nie tłumaczcie się, że mapka odsłonięta. m.in. przez was ekonomia d2 siada (przez boty też ofc), wolę się porządnie nalatać i znaleźć gosu item, bo wiem że jest bezpieczny (czyt. Bana nie dostane) i mam satysfakcje. Już po jakims czasie grania (ofc bez MH) myślisz: Mh niepotrzebny, bo wiem gdzie to wsio jest, tak jakbym miał MH tylko, że legit .
Co do podglądania itemków, to IMO jest to lame totalne, na duelku lepiej poznać przeciwnika w walce niż popatrzeć na itemki. Może jeszcze dorobią taką funckje że będzie można gościa itemki wywalić?
No ale dalej uważam, że MH Users = TOTAL NOOBS
_________________ Moderator od 25.06.2006 do 25.01.2008
FENSHE som OK!
ja uzywam mh i wcale sie nieuwazam za nooba poniewaz jak robie taxi na koszu to kazamaty sa tak pier**** ze szuka sie next poziomu 10min a z mh 1min. Mam pytanie czy zna ktos sposob zeby mi na 100% niezbanowali cd-keya?? //Na tym forum się tego nie dowiesz.-Wizzard//
ja uzywam mh i wcale sie nieuwazam za nooba poniewaz jak robie taxi na koszu to kazamaty sa tak pier**** ze szuka sie next poziomu 10min a z mh 1min. Mam pytanie czy zna ktos sposob zeby mi na 100% niezbanowali cd-keya?
lol 10 minut??na koszu?? to kim ty taxi robisz?? pewnie barbem i to jeszcze beznadziejnym
_________________ "Ten, kto walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w Ciebie"
ekonomia siada przez duperów, a nie mh-kowców omg... przecież maphack nie daje xxx mf...
Cytat:
MH Users = TOTAL NOOBS
twoje słowa nie trafiają do mnie, równie dobrze, mogę pójść na grę typu: "Duel me n00b" pojechać 5 i zostać zwyzywany od noobów, cheaterów etc... poza przy rh nie wyobrażam sobie robienie świątyni żmijoszponów bez mh, to jest anormalne i sądzę, że mało znajdzie się osób, które by zrobiły... prawdę mówiąc to guzik obchodzą mnie twoje słowa... wolę używać mh, zostać przez ciebie obrażony i zarabiać przy rh dziennie koło ista niż w klanie zostać zwyzywany i wyrzucony z niego...
Stilgar napisał/a:
za swoja nieuczciwosc slono zaplaca predzej czy pozniej
dobry mh-kowiec ma dwa konta, jedno pvp, gdzie ma gosu itemz, a drugie pvm, dzięki któremu robi np.. rh poza tym dobrze by było jakby miał 2keye... w taki sposób świat mu nie straszny...
Imo teraz krzyczysz MS Users = TOTAL NOOBS a jak cię owalą na ileś istów, to nie zaczniesz używać mh, tylko boota... mojego kolegę np.. jakiś kolo owalił na forti i soja... użył jakiegoś hacka, który wklejał obrazek i co ma teraz robić... zbierać kurka 3 tygodnie na to... nie... bez sensu, przecież nie gra po to, aby chodzić dziennie xx razy na nithalaka czy andy... pomagam mu, robie mu rh... i używam do tego mh...
_________________ "Ostatni będą pierwsi, a pierwsi zostaną zbanowani"
Signature was made by Wizzard
ja uzywam mh i wcale sie nieuwazam za nooba poniewaz jak robie taxi na koszu to kazamaty sa tak pier**** ze szuka sie next poziomu 10min a z mh 1min. Mam pytanie czy zna ktos sposob zeby mi na 100% niezbanowali cd-keya?
lol 10 minut??na koszu?? to kim ty taxi robisz?? pewnie barbem i to jeszcze beznadziejnym
heh taxi robie czarka i wcale niebeznadziejna. tylko ze mapy sa naprawde ogromne i troche zajmuje ich odkrycie. nadal czekam na odpowiedz //A ja nadal powtarzam, że to legit forum i takich rzeczy się na nim nie dowiesz, a jak jeszcze raz o to zapytasz to jeszcze warna dostaniesz.-Wizzard//
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum