..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Rolson
2007-12-02, 01:52
MapHack w patchu 1.11 ??

Czy używasz MH ? (pod warunkiem że grasz na 1.11)
TAK
42%
 42%  [ 84 ]
NIE
57%
 57%  [ 113 ]
Głosowań: 197
Wszystkich Głosów: 197

Autor Wiadomość
kristians 

Wysłany: 2006-03-06, 17:18   

ja mam pytanie z jakiego maphacka koyztac zeby nie dostac bana ?

Wizzard 

Wysłany: 2006-03-06, 17:34   

Na tym forum się nie dowiesz.

Peres_King 

Wysłany: 2006-03-06, 17:52   

ja na początku sie bałem że mnie zbanują a potem jak kolega uzywał 2 miechy i nic to sie odważyłem ściągnoł mi jest spoko gram sobie i używam mh jest fajniej bo nei bładze i szybciej zdobywam itemy na duelach sie przydaje bo widze jakie mają ludzie itemy i wiem z kim mniej wiecej walczyc a kogo sie wystrzegac bo mnie zaje*** :wink: i nei porownujcie mh do dupowania itemow bo mi sie zygac chce jak to czytam :563: (kristians jak chcesz to napisz na PM :wink: )

pozdro for all[color=444444][/color]

kurant 
;]

Wysłany: 2006-03-06, 19:12   

mh jest do dupy... jak grasz wystarczajaca dlugo w diablo to wiesz gdzie co jest i nie trzeba uzywac mh... a jesli nie grasz dosc dlugo to jestes noob ze odrazu po czity siegasz...

//Dostajesz ostrzeżenie słowne za obrażanie userów. Na forum można wypowiedzieć swoje zdanie ale w kulturalny sposób.-Wizzard//

aldaer 

Wysłany: 2006-03-07, 15:40   

Wizzard napisał/a:
//Dostajesz ostrzeżenie słowne za obrażanie userów. Na forum można wypowiedzieć swoje zdanie ale w kulturalny sposób.-Wizzard//

jak mozna kogos karac za mowienie prawdy o tych zasmarkanych loozerach.. :shock:
blizzard jest stanowczo zbyt lagodny, powinien trzymac sie zasady : "albo grasz wedlug zasad albo nie grasz wcale" i banowc keye bez ostrzezenia, zreszta jesli w grze jestes szmata to w realu rowniez jestes gowno wart. smiec to smiec i tyle w tym temacie.

pozdrawiam

Kamillot 
MS member

Wysłany: 2006-03-07, 17:30   

Cytat:
jak mozna kogos karac za mowienie prawdy o tych zasmarkanych loozerach.. Shocked
blizzard jest stanowczo zbyt lagodny, powinien trzymac sie zasady : "albo grasz wedlug zasad albo nie grasz wcale" i banowc keye bez ostrzezenia, zreszta jesli w grze jestes szmata to w realu rowniez jestes gowno wart. smiec to smiec i tyle w tym temacie.

rotfl ;)

Widać, że kolega nie grał nigdy na HC lub boi się go używać,

Zresztą co się rzucasz, jak Wizzard kulturalnie zwrócił uwagę... to nie jest warn ;)
Jakoś nie widziałem, żeby ludzi, którzy używają MH na brs ktoś od n00bów wyzywał, wręcz przeciwnie... ;)

aldaer napisał/a:
"albo grasz wedlug zasad albo nie grasz wcale"

Przypieprzyliście się do ludzi używających MH, a pod nosem ludzie używają tele hacków, drop hacków, key logerów, kradną konta, a MH'kowcy tylko mają mapę odsłoniętą...

[quotena duelach sie przydaje[/quote]
To jest dopiero n00bostwo ... ;)

Signature was made by Wizzard
Ostatnio zmieniony przez Kamillot 2006-03-07, 19:18, w całości zmieniany 1 raz  

Kapec999 
Yo ziom

Wysłany: 2006-03-07, 18:34   

Ja nie używam MH i nie mam zmiaru. Bez niego i tak dobże mi idzie. Może kilka minut dłużej ale i exp wiencej.

endriuman 

FONSH

Wysłany: 2006-03-07, 18:37   

Chętnie się do dyskusji przyłącze.
Powiem krótko, że mh Jest naprawde SUXXX, kiedyś tego używałem, ale dostałem bana i pomyśłałem na **** tego używałem, teraz mam, all od nowa. Do tego bana dostałem tuż przed przerwą świąteczną, więc nie było tak fajowo. No więc miałem nauczkę i musiałem od nowa all zacząć. Na szczęścoe około 1 tydzień przed banem jakimś cudem znalazłem sobie kumpla, który pomógł rozkręcić się od nowa. Całe szczęscie że stare konto nie było dużo warte (około 2 istów) to jendak była to jakaś strata. Szybko się rozkręciłem i jest dobrze. Uważam że mh users to wielkie nooby takie jak te co używają telehacków, drophacków, bótów i innych pierdół i ja do tych noobów należałem.

Ajantis 
Emerytowany Moderator

Wysłany: 2006-03-07, 18:44   

Kamillot napisał/a:
Przypieprzyliście się do ludzi używających MH, a pod nosem ludzie używają tele hacków, drop hacków, key logerów, kradną konta, a MS'kowcy tylko mają mapę odsłoniętą...

Bo kwestia mh jest do pewnego stopnia możliwa do usprawiedliwienia, wiadomo, że jak ktoś używa drophacków, bawi się w strony www.ojejufajnyprogramdoko...owwdiablo.za.pl to proste jest, że jest złodziejem, mh to czit ale do pewnego stopnia jest spoko. Ja na przykład nie mam żadnych zastrzeżeń do mh na hc bo to jedyna obrona przed tppk, gdyby nie było tppk to na hc mh też byłby wieśniacki.
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.

Figiel 
ACC:figiel99

Wysłany: 2006-03-08, 16:15   

ja nie uzywam ale ten hack powinien byc "legalny" na bn poniewaz tak naprawde to jest troche glupio poniewaz trzeba od poczatku na nowym serwie odkrywac mape :| ale nie mowie ze bn jest glupi jest super :mrgreen: :mrgreen: Tylko trzeba za kazdym razem odkrywac mape!!

Danek 
PCL Sup / WoT Member

Wysłany: 2006-03-08, 18:10   

;'] fajne sa te www gdzie trzeba podac pas do acc i co chcesz zeby ci zdupowali z konta :DDDD

jak raz podalem fake pas to potem 5 prob wejscia ;']

groaner 
SlipKnot

Wysłany: 2006-03-10, 12:19   

Jesli ku*** Aldaer uwazasz ze czlowiek uzywajcy mh jest szmata i jesli jest nia w grze to tez na real to podaj mi do Ku*** nedzy ich imiona i nazwiska i najlepiej wrzystko co onich wiesz .
A ty Kurant nigdy z mh nie korzystales a bluzgasz

Ps. Jesli nie uzywasz hackow i nmiewiesz jak to jest to lepiej niedagaj

aldaer 

Wysłany: 2006-03-12, 18:11   

ja nic nie musze to po pierwsze, a swoim postem (a raczej tym belkotem) idealnie prezentujesz poziom standardowego uzytkownika mh itp. dodatkow.

ps. skad sie tacy jak ty i tobie podobni biora to nie wiem.. az dech w piersi zapiera.

groaner 
SlipKnot

Wysłany: 2006-03-12, 20:49   

I **** uzywam mh. i i ***** mi sie top podoba a ciebie to powinna **** obchodzic czy kozyzdam z mh czynie a jedyna szmata jestes ty ***** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//Dostajesz ostrzeżenie o wartości 2 za wulgarne słownictwo oraz niski poziom intelektualny postu, na tym forum nie tolerujemy chamstwa.-Wizzard//

[ Dodano: 2006-03-13, 07:53 ]
A on za to że skomentowal twoje ostrzezenie to nic nidotsal

Dranlu 
Surferr

Wysłany: 2006-03-14, 11:09   

Cytat:
Ajantis napisał/a:
Radzę najpierw poszukać gdzieś w podręczniku do polskiego co to jest moher a potem poczekać jakiś czas aż zrozumiesz pojęcie "moherowy beret" a nie będziesz ślepo leciał za kologami którzy mają za idola Tuska bo jest trendy i modnie jest go lubić.

Moher nie ma tutaj znaczenia bo " moherowe berety " to całe określenie dotyczące pewnej grupy osób o pewnych poglądach, na które jak by nie spojrzeć są antysemickie, zaściankowe i rasistowskie (nie mówię tutaj oczywiście o wyjątkach jakimi są babcie noszące coś wykonane z moheru etc.)

Co do MH - używam Maphacka bo jest ogólnie rzecz biorąc szybciej i przyjemniej, bana jeszcze nie dostałem a używam go już bardzo długo :D . Nie widzę nic złego w jego używaniu - ludzie uzasadniający "legalnością" używanie maphacka prze "nooby" nie mają dla mnie wystarczających argumentów abym poczuł, że źle robię. Używanie maphacka nie jest szkodliwe, złe, czy dobre poprostu ma ułatwić grę a "fanatykom zarabiania" po 300 mf runach naraz daje bana =]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi