..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Rolson
2007-12-02, 01:52
MapHack w patchu 1.11 ??

Czy używasz MH ? (pod warunkiem że grasz na 1.11)
TAK
42%
 42%  [ 84 ]
NIE
57%
 57%  [ 113 ]
Głosowań: 197
Wszystkich Głosów: 197

Autor Wiadomość
Kamillot 
MS member

Wysłany: 2006-03-05, 00:47   

Ajantis napisał/a:
Ajantis napisał/a:
Radzę najpierw poszukać gdzieś w podręczniku do polskiego co to jest moher a potem poczekać jakiś czas aż zrozumiesz pojęcie "moherowy beret" a nie będziesz ślepo leciał za kologami którzy mają za idola Tuska bo jest trendy i modnie jest go lubić.

Popieram Cie w 100%. To co sie teraza dzieje(glownie w mediach) to jest po prostu porazka. Najgorsze ze wiekszosc ludzi nie widzi co sie dzieje naprawde i daja sie sterowac telewizji.

Wracajac do tematu to uwazam ze mh jeste zwyklym oszustwem. Jestem za tym zeby kazdy mial rowne szanse(wiem ze to tylko marzenie).

możecie nie wypowiadać o polityce... jak chcecie pogadać o niej to zapraszam na diablocentrum.pl gdzie wszyscy kochają PO (no prawie, bo 99%) a tak BTW: Rotfla zaliczyłem, jak zobaczyłem dzisiejszą prowokację w wiadomościach na TVP1 :D

Jak wiadomo są równi i równiejsi... ;) chociaż uważam, że lepiej jak ktoś będzie używać mh niż drop hacka czy telehacka czy jakiegoś innego świństwa... w sumie mh nie jest zły jak ktoś używa go tylko na mefa czy brsy... na pvp czy tvt to lamerstwo ofc... kiedyś używałem mh... jak mefowałem, teraz to już nieopłacalne... lepiej szukać ludzi, którzy sprzedają np ww za lem, a potem sprzedać kilka razy drożej... :D tak naprawdę mh potrzebny do szczęścia nie jest... a przy mefowaniu lepiej boota zapuścić... lecz trzeba na to uważać, bo bardzo dużo takich programów na keyloggery... i dlatego jeszcze nigdy nie używałem bootów...

Signature was made by Wizzard

Ajantis 
Emerytowany Moderator

Wysłany: 2006-03-05, 03:38   

Kamillot napisał/a:
możecie nie wypowiadać o polityce... jak chcecie pogadać o niej to zapraszam na diablocentrum.pl gdzie wszyscy kochają PO (no prawie, bo 99%)

To nie diablocentrum gdzie wszyscy kochają PO tylko 95% młodych ludzi, wszakże na PIS głosowali ludzie ze wsi, ludzie starsi i niewykształceni czyli ci co raczej rzadko z neta korzystają ;)
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.

groaner 
SlipKnot

Wysłany: 2006-03-05, 08:30   

Ja was nie rozumeim jak by blizzard na poczatku 1.11 niebanowal tyle keyi zaloże się ze wrzxyscy byscie mieli mh bez wyjatkow . i byscie nie pierdo**** że to nie uczciwe , ze to nmoobostwo i lamerstwo. Tylko że to fajna sprawa i nie wkrecicie mi ze tak niejest.
Bo sam bylem przciwko mh a teraz sam korzystam gdy sie dowiedzialem ze jest niewykrywalny

Wizzard 

Wysłany: 2006-03-05, 09:47   

Cytat:
Bo sam bylem przciwko mh a teraz sam korzystam gdy sie dowiedzialem ze jest niewykrywalny

Sam autor pisał, że jest możliwy do wykrycia i nie ponosi odpowiedzialności za bany.

Archi 
Justice Don't Exist

Wysłany: 2006-03-05, 10:33   

EM był wykrywalny i banowany, lecz teraz jakieś 20% BN posiada Stinga, mh ten ma AD i spoko można z niego korzystać, na legalu ofc. Widać Obee że masz pojęcie o BN, racja nikt nie używa mh, dobre sobie ;p;p;p. Po banach za EM, sting wkroczył na arene jakieś 2 tygodnie później, więc nie trzeba było długo czekać. MH jak ktoś lubi używać to niech używa, niektórzy znają gre na pamięć i nie chce im się latać na ślepo, a nowi grają 4fun więc lepiej dla nich jak nie używają. Proste i logiczne

groaner 
SlipKnot

Wysłany: 2006-03-05, 10:54   

Sory a , nie 20% uzywa MH tylko okolo 50% Wiem to z wlasnego doswiadczenia

Wizzard 

Wysłany: 2006-03-05, 12:14   

Przestańcie rozkminiać ile % używa maphacka bo te wasze liczby są wyssane z palca imo...
Możecie je poprzeć jakimiś sondami lub czymś?

Ajantis 
Emerytowany Moderator

Wysłany: 2006-03-05, 12:55   

Archi napisał/a:
EM był wykrywalny i banowany, lecz teraz jakieś 20% BN posiada Stinga, mh ten ma AD i spoko można z niego korzystać, na legalu ofc.

Wszystko jest prędzej czy później wykrywalne. Tylko boty w AutoIcie nie mogą być wykryte, chociaż jakby się Blizzard postarał to w pewnym stopniu i to mógłby wykryć. Kwestia tylko czy Blizzowi się chce ścigać cziterów w D2 jak to samo ma w WoWie za który ma więcej kasy.

maticiech 
Acc: Skysis

Wysłany: 2006-03-05, 14:27   

blizard banowal po nowym pathu by ludzi przestraszyc ....

Teraz ma wow, w ktorym tez sa ludzie ktozy uzywaja "zabawek" i z tamtad ciagna kase...

a teraz jak beda banowac to ludziom sie znudzi grac w d2 bo gra juz jest dlugo ... i lata siwtnosci juz za nia ale sie trzyma....ludzie graja

wiec tak jest dla nich lepiej i oplacalniej :D

proste

TO NIE JEST STR WWW Z HAKAMI DO D2

Pozdrowionka
JAK KTOS CHCE SIGA ALBO AVATARKA NIECH WALI DO MNIE Z JPGEM

Ajantis 
Emerytowany Moderator

Wysłany: 2006-03-05, 15:27   

maticiech napisał/a:
a teraz jak beda banowac to ludziom sie znudzi grac w d2 bo gra juz jest dlugo

Tyle razy banowali, że się nie znudzi.

Danek 
PCL Sup / WoT Member

Wysłany: 2006-03-06, 01:08   

imo tak jak ktos uzywa mh na pvp/tvt to lama jest ;S

co do robienia taxe i brs to ofc ze niejest nic w nim zlego imo w diablo mapa powinna byc odkryta caly czas :D

a co wy porownujecie do mh dupowanie sojow czy tam hr ;P

[ Dodano: 2006-03-06, 01:11 ]
a glosno bylo o d2 zaraz po wejsciu 1.11 z tymi mh potem bylo kilka fal banow i narazie spokoj :D

Gelous 

Wysłany: 2006-03-06, 14:21   

Witajcie. Wczoraj ściągnąłem easymap 7.0 i dzisiaj wracam ze szkoły a tu: Klucz, którego używasz został zablokowany... Czy jest jakaś szanca, że panowie z bilzza odblakują mi cd-key?? Z góry dziekuje za odpowiedzi

Wizzard 

Wysłany: 2006-03-06, 15:00   

Jeżeli to twój pierwszy ban to zdejmą ci go prawdopodobnie na miesiąc z cdkeya, a acc już nie odbanują.

Książę Eltan 
Wielki Książę

Wysłany: 2006-03-06, 15:38   

Cytuje: mh niewykrywalny tylko idioci daja se konto zbanowac itp. itd. Ja osobiście nie mam nic do mh, ale nie używam. Po pierwsze dlatego że nie wiem skad sciągnąć. Po drugie trochę się boję bana w połowie moich badań nad dupowaniem. Odkryłem np że hack na republice nie kopiuje. Kopiuje tylko zwykle itemy a rw i uniaki kradnie czy usuwa. Jak ktoś chce porozmawiać na ten temat to: pagor@o2.pl. Ach za pamięci nie gadajcie o polityce bo to się nudne robi.

Ajantis 
Emerytowany Moderator

Wysłany: 2006-03-06, 16:43   

Książę Eltan napisał/a:
Odkryłem np że hack na republice nie kopiuje.

Nie mam słów.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi