..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Rolson
2007-12-02, 01:52
MapHack w patchu 1.11 ??

Czy używasz MH ? (pod warunkiem że grasz na 1.11)
TAK
42%
 42%  [ 84 ]
NIE
57%
 57%  [ 113 ]
Głosowań: 197
Wszystkich Głosów: 197

Autor Wiadomość
maticiech 
Acc: Skysis

Wysłany: 2006-01-16, 14:55   

Kurcze ludzie mh na 1,10 tez byl łatwo wykrywalny co wy sobie myslicie ze taki malutki programik byl the best ???

poprostu blizzard olal diablo i mh sie szeezyl.

TO NIE JEST STR WWW Z HAKAMI DO D2

Pozdrowionka
JAK KTOS CHCE SIGA ALBO AVATARKA NIECH WALI DO MNIE Z JPGEM

diabloman 

Wysłany: 2006-01-16, 16:26   

heh...Ja tam w miarę rozumiem lduzi, którzy korzystają z MH. Bo zobaczy taki np. 30 lvl jak 90-lvlowiec w 20 sec. dochdozi do baala i go zabija, ten mu powie, że to dzięki MH, to ten nie może wytrzymać :? no i w ten sposób się to szerzy :( ale żeby nie było- ja tam nigdy na diablo żadnego 'czita' nie urzyłem, a MH sobie nawt głowy ne zawracałem 8)

Xarn 

Wysłany: 2006-01-29, 20:10   

Heh dosłownie, nigdy nie używałem MH...
I pewnie jako jedyny na BN. uważam że MH jest zbędny...
Heh wg. mnie nie warto ryzykować banem cd-keya, lub usunieciem konta dla jakiejś odsłonietej mapy...
Heh pewnie nawet niewiem jakie korzyści mnie omijają, ale dla mnie szkoda zachodu dla MH...

Pozdro wam...

Zaro666 

Wysłany: 2006-01-29, 21:19   

no wszystko pieknie niby. piszecie ze mh be mh smierdzi ale wydaje mi sie ze gdyby po wyjsciu 1.11 blizzard nie zbanowal tylu ludzi to wszycy nadal uzywali by mh i wy pewnie tez nie pisalibyscie ze mh jest zly tylko nadal byscie uzywali:]
ja kiedys tez uzywalem mh ale usunalem jeszcze przed wydaniem 1.11 bo uznalem ze jest on zbedny:P

http://img210.imageshack.us/my.php?image=20zf0.jpg

Khaleus 

Wysłany: 2006-01-29, 21:50   

Dla mnie ludzie, którzy mają mh to zwylke nooby, które nie potrafią wytrzymać 1 minuty dluzej aby gdzies dojsc... może i sie przydaje, bo zrobisz 15 a nie 10 mfrunów, ale czy czako albo zaka jest drozsza niz cd-key?? Bo na 100% nie zbanowany :)

Cubone 
Dzień dobry

Wysłany: 2006-01-29, 22:03   

Kurde a po co ci MH... Kurde nie mam tego programu i doskonale sobie radze.... :mrgreen:

Xingu 
The Power of Blue

Wysłany: 2006-01-30, 22:21   

Ja mam mh, ale nie uzywam skana. Mam tylko po to, zeby widziec, jakie itemki padaja :) A dlaczego nie mam skana ?? Bo mam starego gruchota na skanie sie wiesza :P

groaner 
SlipKnot

Wysłany: 2006-03-04, 14:13   

Taka prawda że jak wyjdzie jakis dobry mh to wrfzyscy zaczniecie go uzywac i nikt mi nie pwoie ze ni8gdy nie uzywal mh :x takiej rzczy nikt mi nie womi a szczegolnie ludzie3n ktorzy grajka po kilkja lat

zb_kon 

Wysłany: 2006-03-04, 14:43   

nie powiem sam uzywan mh
i jest dobry mam go na okmpie od poczatku reseta czyli od sierpnia
konta mi nie zbanowali i jest git
wiec po co sie tak wydzierac ze jestem noobem czy nie
ale taxi przez pieklo robie dzieki temu w okolo 2-3 min
dla mnie to nie oszustwo tylko ulatwienie
a wam chybo zal cos sciska bo kazdy by chcial widziec mape i co nosza jego przeciwnicy itd

Drax 

Wysłany: 2006-03-04, 14:49   

ja tam uzywam Mh ;] od 2 miechow i nic ;] czyli jestem nooobem bo dzieki niemu sie duzo dorobilem ...

Ketsu 

Sędzia PCL

Wysłany: 2006-03-04, 15:34   

Nie używam mh, mój m8 używa. Mi mh nie potrzebny a ryzyko choć podobno minimalne to mnie i tak zniechęca. Ja gram dla mojej przyjemności i nie mam życzynia się stresować myślą "mogę dostać cd key bana" sic! Wale ten cały mh po lini prostej, on do szczęścia nie jest mi wcale potrzebny 8)
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...

Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...

Sosna 
Top Dogg

Wysłany: 2006-03-04, 21:46   

A ja nawet nie wiem skąd go ściągnąć... :? Ciekaw jestem jak działa, poda ktoś link?

^ KLIKAĆ W BANNER! :D WBIJAĆ NA STRONĘ! ^

maticiech 
Acc: Skysis

Wysłany: 2006-03-04, 21:58   

Boze ...... Mocherowe berety w rzadzie ......... nawet w d2 nawracaja sie ;/

Dal mnie to gra sie dla przyjemnosci .... a co to za przyjemnosc patrzec jak ty szukasz 5 minut mefa a kolo robi 3 tele i jest :/

uzywam S**ga .... ostatnio zadko bo bot tez ma mh :)

wiec oco wam chodzi :)

Wszystko jest dla ludzi jak jestes troszke zorietowany to wiesz ze mozna sie uchronic od bana ........

ale to juz dluzsza lektorka :)
po 1 banie sie nauczylem jak i co :) na nastepny dzien uzywalem mh easyhacka tylko ze juz odpowiednio sie przygotowalem .........

a ci co potepiaja ulatwienia i wola mozolne szukanie ....... ich wybor

a co do nooba to dla mnie sa to osoby co kradna hakuja konta ...... tez tak moge to nie problem, ale czulbym sie jak zwykly *u* .....

LINK DO MH(S***G):
Sry niemoge jak cos to prv :D

TO NIE JEST STR WWW Z HAKAMI DO D2

Pozdrowionka
JAK KTOS CHCE SIGA ALBO AVATARKA NIECH WALI DO MNIE Z JPGEM

Ajantis 
Emerytowany Moderator

Wysłany: 2006-03-04, 22:01   

Sosna napisał/a:
Ciekaw jestem jak działa, poda ktoś link?

www.warmasters.vel.pl/pub

Cytat:
dla mnie to nie oszustwo tylko ulatwienie
a wam chybo zal cos sciska bo kazdy by chcial widziec mape i co nosza jego przeciwnicy itd

To wyślij maila do Blizza i wylej swoje argumenty im żeby odblokował userom mh konta. GL.
W niektórych kręgach używanie mh jest oznaką braku skilla i lamerstwa i nie mówię tutaj o pseudolegit playerach którzy unoszą się legickością i tym, że chcą mieć słabsze itemki czy coś ale być legalni.

Cytat:
Boze ...... Mocherowe berety w rzadzie ......... nawet w d2 nawracaja sie ;/

Radzę najpierw poszukać gdzieś w podręczniku do polskiego co to jest moher a potem poczekać jakiś czas aż zrozumiesz pojęcie "moherowy beret" a nie będziesz ślepo leciał za kologami którzy mają za idola Tuska bo jest trendy i modnie jest go lubić.

Cytat:
Wszystko jest dla ludzi jak jestes troszke zorietowany to wiesz ze mozna sie uchronic od bana ........

Podziwiam twoją wiedzę. Jak w 1.09 wszyscy myśleli, że Blizzard D2 olał całkowicie i NIC już nie zrobi (wtedy jak 1.10 było w fazie "we are working on it") i każdy używał botów i mh to jednak jakoś dziwnym sposobem ludzie dostali bana za czity. Twoja wiedza jest więc doprawdy ogromna :)

Cytat:
a co do nooba to dla mnie sa to osoby co kradna hakuja konta ...... tez tak moge to nie problem, ale czulbym sie jak zwykly *u* .....

Nubem oczywiście nie jest gościu któremu koledzy wyłożyli instrukcje na 10 stron jak MMbota zainstalować, dali linka i wszystko?
A mówiąc, że tak możesz masz na myśli stronki w stylu www.kopiujtutajitemki.za.pl i spam na pol1? Szczyt skilla, będziesz miał łupy pokroju Czaka ;P
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.

marian_19 
wojsko czeka :D

Wysłany: 2006-03-04, 23:10   

Ajantis napisał/a:
Radzę najpierw poszukać gdzieś w podręczniku do polskiego co to jest moher a potem poczekać jakiś czas aż zrozumiesz pojęcie "moherowy beret" a nie będziesz ślepo leciał za kologami którzy mają za idola Tuska bo jest trendy i modnie jest go lubić.

Popieram Cie w 100%. To co sie teraza dzieje(glownie w mediach) to jest po prostu porazka. Najgorsze ze wiekszosc ludzi nie widzi co sie dzieje naprawde i daja sie sterowac telewizji.

Wracajac do tematu to uwazam ze mh jeste zwyklym oszustwem. Jestem za tym zeby kazdy mial rowne szanse(wiem ze to tylko marzenie).

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi