Wysłany: 2006-09-26, 19:26 Komiks o diablo2 by Xtas
Zapraszam na strone mojego komiksu na której on jest
http://xtas.xt.pl
Jest on ciagle kontynuowany więc niemyślcie że to koniec...(1 strona 10 obrazków dziennie)
Ostatnio zmieniony przez Xtas 2006-09-27, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
_________________ N Phree Crap! Dzieki Kets, Meme, SyKo, Pipek, Gorgus_X, B4LL0N, Neken, Kserkes, Marcin., Arth07
Ava & Sig Made By Peterek (Dzieki :F)
ten komiks moglby byc bardzo fajny ale brak fajnych tekstow , sa robione na sile
imo poczytaj losuxa , bez minek typu : / i teksty sa zarabiste , do tego po prostu trza talenta lub duzo sie wysilac.
_________________ "Ten, kto walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w Ciebie"
hmm to moj 1 komiks wiec wiecie
a co do wulgaryzmow to nie wiedzialem ze wam sie nie spodobaja
ogranicze je do minimum, a i wpadlem na ciekawy pomysl ale nie powiem jaki
ale musze powiedzieć że pomysły mi szybko przychodzą wieć coś jednak w tym jest
kontynuacja bedzie trwać...
a co do wulgaryzmow to nie wiedzialem ze wam sie nie spodobaja
Niestety to nie przedszkole żebyśmy się podniecali każdym bluzgiem, ale niechcę cię zniechęcać. Postaraj się lepiej w następnych częściach, bo to może wypalić.
bluzgi potrafia byc smieszne a nawet bardzo , chodzby przebywajac w szkole w towarzystwie kazdy to powinien zauwazyc , ale trzeba je stosowac z umiarem i w odpowiedniej chwili jak koles z losuxa , czasem wystepowaly bluzgi ale raz na 30 chmurek a nie kilka razy na chmurke.
sporo ortów...
blugów też :F
Co mnei wkurzyło naj naj bardziej?? "Harsi" xDDDD
PWnt!
Co do treści moze byc :F pojawił sie pewny usmieszek i podniosłą mi sie warga :F
4/6
[ Dodano: 2006-09-27, 14:46 ]
aha. Nie wklejaj tak psotaci bo to widać :F
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum