Czy ten fraps co można go ściągnąć z imperium diablo jest pełną wersją bo nie widze nigdzie komunikatu że nie jest zarejestrowny i że może max 30 sek. nagrywać. Ale ten program jest chyba jakiś na maksa zjechany bo gdy naciskam f9 a nie mam skrutów klawiszowych bo nowa postać na 1 poziomie jeszcze nic nie ma to nie nagrywa mimo że cyferki z ilością animacji klatek na sekunde dygają czyli fps a jak ściągłem z oficjalnej strony frapsa to nagrywa filmik tylko ta najnowsza to szit bo 30 sekund może ktoś odpowie na pytanie moje.
Ta którą można z ID ściągnąc jest pełna. Możesz se nagrac ile chcesz. A to żeby nagrywało to kwestia zaznaczenia żeby nagrywał po przyciśnięciu F9. Zresztą to było opisywane nawet ze screenami . Poszukaj dobrze
Po co szukać ja się pytam wiem jak działa fraps i co trzeba zrobić ale nie nagrywa i już zresztą istnieje camstudio tez nagrywa i jest Gites i już POZDRO
TU! możecie znaleźc krótkie opisiki i nazwy programów imo lepszych od Frapsa (mniej mulą kompa, można nagrywać wszystko nie tylko gry, filmy zajmują mniej miejsca, można je bajerować itd.)
TU! możecie znaleźc krótkie opisiki i nazwy programów imo lepszych od Frapsa (mniej mulą kompa, można nagrywać wszystko nie tylko gry, filmy zajmują mniej miejsca, można je bajerować itd.)
pozdr
Tak ale różnica rozdzielczości jest porażająca. Fraps nagrywa naturalną rozdzielczość, (taka jaka jest w grze) a inne programy mają spore ograniczenia. A te bajery które posiadają, to już druga rzecz która także pomniejsza jakość filmu.
I tak, i nie. Ja używam do nagrywania gier D3DGear. Polecam gorąco, kosztuje chyba ze 130 zł, ale warto. Znacznie mniej obciąża komputer, do tego w locie kompresuje filmy, przez co zajmują znacznie mniej miejsca niż te nagrane Frapsem. Poza tym, umożliwia zmianę rozdzielczości filmów w locie (czyli np. gram w 1080p, ale filmy nagrywają mi się w 720p). Nagrywa w WMV i AVI, można wybierać ilość FPSów, nagrywać od razu mikrofon itp.
Posiada też ciekawą funkcję streamowania na Twitcha czy jakiegoś Owneda. Niesetety, albo funkcja jest zabugowana, albo ja mam słabego kompa, bo nagranie leci na Twitcha, ale jakość jest marna... Może u kogoś działa lepiej. Poza tym ma coś takiego jak P2P Stream. Polega to na tym, że włączasz to i dajesz komuś swój IP. Potem ta osoba może oglądać Twoją grę wpisując ten IP np. w Windows Media Playerze.
Polecam gorąco.
Minusy są trzy. Pierwszy to taki, że kompresując film w locie traci się trochę na jakości nagrania (ale niewiele). Chyba z 10 ostatnich Tygodniówek nagrywam D3DGearem w 720, więc jakość oceńcie sami. Drugi minus to brak funkcji nagrywania pulpitu, można nagrywać tylko gry. A trzeci minus jest taki, że program jest dosyć rzadko spotykany, więc jak ktoś używa pirackiego Frapsa, to niestety cracka do D3DGeara nie znajdzie
_________________ :: Karczma Ajantisa :: Pierwszy polski vlog o Diablo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum