Cześć mam problem z pachami morze dlatego ,żę ich nie mam prosze pomurzcie dajcie jakieś pache do 1.11v,a jeszcze jedno Śliwa moge wstompić do klanu Przemo nagralem film fajna opcja!! :!:
Po pierwsze czy masz orginała Classica i LoD? Bo przeczuwam że nie. Path v1.11b powinien ci sie sam ściągnąć i zainstalować podczas wchodzenia na Battlenet jeżeli nie to ściągnij go z jakiegoś servisu o d2. Naprzykład z http://www.imperiumd2.phx.pl/?s=patche
Czy twój podpis nie jest za duży? z tego co pamiętam może mieć maxymalne rozmiary 400x170
Cześć mam problem z pachami morze dlatego ,żę ich nie mam prosze pomurzcie dajcie jakieś pache do 1.11v,a jeszcze jedno Śliwa moge wstompić do klanu Przemo nagralem film fajna opcja!!
O kurcze ...jak to się stało że nie masz pach ???ja ze swoimi tez mam problem bo się strasznie pocą jak jest ciepło ???ale jeszcze je mam /....ktos ci uciął pachy ???
Ej weź się nie śmiej z gościa. Wiesz jak to jest nie mieć ich?
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
LOL! Jak zobaczyłem tytuł "PROBLEM Z PACHAMI" to od razu zacząłem gościowi współczuć ;p Byle byś nie rozsiewał na forum negatywnaj atmosfery związanej ze swoim problemem
Ja wiem gdzie można znaleźć!!!
Na cmentarzu~~, tyko to nielegalne grzebać w grobach, i dlatego Ci nie pomoge
A swojej pachy Ci nie oddam bo akurat bardzo potrzebuje
Ale możesz się spytać w szpitalu, i zrobią akcje charytatywną pt "podaruj dzieciom pache", i może w taki sbosób ja dostaniesz ^^.
Ale forum imperium diablo to raczej nie miejsce na akcje charytatywne, chyba że Przemo takie popiera.
A tak na serio to nie wiem, o co Ci chodzi dlaczego chcesz "pache do pachy" ?? Jeśli zaraz po wejści na BN on sam się ściaga, a jeśli tak nie dasz rady to ten "pach" jest na imperium diablo.
Sorry za offtopa ale nie mogłem się powstrzymać^^ .
Dzienki ,żę chcecie mi pomuc ,ale czasami jak gostek pokazuje mi jak citowanom rzecz to mi sie pokazuje jakiś błąd i mnie wywala z diablo,a jeszcze jedno ma ktoś coś takiego że sie robi rzeczy Ups zapomniałem jak to sie nazywa.Niewiem jak sie gada w d2lod przez mikrofon.POMURZCIE.
Dzienki ,żę chcecie mi pomuc ,ale czasami jak gostek pokazuje mi jak citowanom rzecz to mi sie pokazuje jakiś błąd i mnie wywala z diablo,a jeszcze jedno ma ktoś coś takiego że sie robi rzeczy Ups zapomniałem jak to sie nazywa.Niewiem jak sie gada w d2lod przez mikrofon.POMURZCIE.
To już na pewno robisz sobie jaja, bo to szczyt głupoty co ty tu robisz!! gadać w diablo przez mikrofon !! OMG To już napewno robisz se żartujesz i kontynowanie tego temetu nie ma sensu.~~
Aha i przedmiotów "zcitowanych" nie można używać bo przyjedzie do ciebie FBI i zarekwiruje komp, tak więc nie używaj citów!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum