Wymienieni są tutaj nasi klanowicze, rangi jakie zajmują oraz nasi sojusznicy. Troche nas mało, ale mamy nadzieję, że szybko się to zmieni. W nawiasie podany jest acc klanowicza.
Szefowie:
$liwa (Sliwa_WotE) - organizator klanu do niego zgłaszamy wszystkie problemy i propozycje
Przemo (Przemo_WotE) - autor strony z którą jest połączony klan
Chodzi nam o osoby które będą chciały walczyć w duelach, lub klanów w walkach TvT. Na normlanych zasadach PCL i bez kradzieży kasy.
_________________ Regulamin forum bazar znajdziesz tutaj przeczytaj za nim umieścisz ogłoszenie!!
Pamiętaj, że tutaj rządzi IMPERIUM - Intelektualnie Majestatyczni Pełni Energii, Rozumu i Umiejętności Moderatorzy:P
Przykro mi gramy ld. A szkoda bo byloby to na pewno ciekawe:)
_________________ Regulamin forum bazar znajdziesz tutaj przeczytaj za nim umieścisz ogłoszenie!!
Pamiętaj, że tutaj rządzi IMPERIUM - Intelektualnie Majestatyczni Pełni Energii, Rozumu i Umiejętności Moderatorzy:P
specjalnie haslo wygrzebalem zeby tu napisac pare spraw (generalnie to na forum nie pisze ale co mi tam ;p, specjalnie dla ciebie sliwa )
po pierwsze gratuluje pomyslu
po drugie plc rules w duelach, tam polowy rzeczy nie mozna, a gdyby probowac zastapic sprzet na taki jak oni sobie zycza to jest od 2 hr na kazdym itemie drozej(no z lecsza przesadzilem ale drogo) a na laderze kazdy pul sie zlicza jako ciezka walute
po trzecie lvl 40 swiadczy o tym ze ktos sie zna na d2?, jezeli juz to brac od 80 i robic sprawdziany z pvp na obn i wiesz co i jak
po czwarte jak zrobie necra pvp to moze do was wpadne
po piate na taxi i inne levelingi polecam mojego(znaczy sie naszego) pala, jeszce tylko musze go doekspowac i zrobic ducha w jakiejs tarczy dla pala na swich pod cta
pozdro sliwa
maciek jak to przeczytasz to masz pozdro od mamy (ciekawe czy tu wogole zajrzy )
edit
hyhy pierwszy post ale mi sie opieprz dostanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum