Mroczny Elf z Sacred'a kiedyś w to grałem, nawet fajna gierka, ale to nie to co Diablo:D daje 9.
PRZYPOMINAM!!!!!!
5. Aby nie zrobić z tego topicu służącego do nabijania postów, ustalam limit max 1 post na dzień (liczy się data dnia, nie jest konieczny odstęp 24h).
_________________ Regulamin forum bazar znajdziesz tutaj przeczytaj za nim umieścisz ogłoszenie!!
Pamiętaj, że tutaj rządzi IMPERIUM - Intelektualnie Majestatyczni Pełni Energii, Rozumu i Umiejętności Moderatorzy:P
Akt... ten gosciu ze starcrafta fajnie wyglada i rusza sie
daje 8 poniewaz lubie sobie pograc w starcrafta i jak to widze to chce mi sie grac ale nie dam wiecej dlatego ze obrazek jest malutki i jakis za ciemny jak na moj gust
10/10 dlaczego?KOCHAM LENIWCE!!!! - ???, aż tak zakeciłeś że nawet ja nie rozumiem, wydawało mi się że pietrek ma avatar pietrek, a nie leniwiec-warn_Alucard
_________________ Pozdro dla adminów forum!!
Siemka Mefisto!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum