Wysłany: 2005-09-28, 16:29 jak myslicie jest czy nie?//??
otóż moje pytanie jest skierowane głównie do gracy którzy graja w same diablo bez dodatku i mają patch 1.11 pytanie jest takie czy myslicie że qest z torchem jest w zwykłym diablo 2???ja mysle że nie bo niema baala i nitlathaka w zwykłej wersji ale niejest powiedziane że nieprzełożyli klucza z nitlathaka do kogoś innego:D co o tym sądzicie
_________________ NIE GRAM W D2 !! Wc3>>>>D2
WWW.SKNS.XAD.pl
Jestem dzisiaj poważny, ale <hahaha> w zwykłym diablo dostaniesz pochodnię jak sobie namalujesz.... innego sposobu nie ma... Grywałem do niedawna jeszcze w zwykłe diablo... hmm ciekawe jak przejdziesz do Tristram..... i tych innych półświadków???
_________________ "Ostatni będą pierwszymi, a pierwsi zostaną zbanowani."
_________________ :: War Masters clan :: , 7 lat tradycji, przyjaźni i umiejętności
:: Polish Clan League :: przyszłość D2 i jedyna manifestacja progamingu w Diablo 2
:: Forum DiabloCentrum :: jak wcinasz danonki to masz mocne kosci a jak piszesz na DiabloCentrum.pl to ownujesz wszystkich nubow, sam wybierz co fajniejsze
:: Elite text generator :: i ty możesz zostać elitą!
:: Optymalizacja Firefoksa
:: Omnis qui se exaltat, humiliabitur.
<hahaha> mądrego przyjemnie posłuchać lepiej tego napisać nie można było ale znając życie, zaraz postanie post typu "Jak zdobyć anniego na zwykłym diablo"
_________________ "Ostatni będą pierwszymi, a pierwsi zostaną zbanowani."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum