..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dodatek do !!--Plugy v7.01--!!
Autor Wiadomość
eps 
EPS FOR MODDING

Wysłany: 2006-08-09, 13:57   Dodatek do !!--Plugy v7.01--!!

Z moich rąk wprost dla was daję dodatek do Plugy 7.01 na dobry drop na klucze Ściągajcie i komentujcie instrukcja instalacji wewnątrz. Jak się mi uda to jeszcze DC będzie wychodził bez sprzedarzy kluczy ale o tym was poinformuję na bierząco.
Zrobiłem to dlatego że część ludzi ma problem z kluczami ciężko wypadają a tu od razu wypadają POZDRO i JESZCZE raz POZDRO

dodatek.zip
Pobierz Plik ściągnięto 213 raz(y) 13,93 KB

MattDemon 
I'm On My Own Side

Wysłany: 2006-08-09, 23:40   

Dzieki wielkie, jeszcze nie wiem, czy bede z tego korzystal, ale ostatnio jak szukalem kluczy, to jak na zlosc nie chcialy wypadac.

Jeszcze mam jedna uwage co do plugy, jak mozesz, to sproboj sie pobawic i zrobic tak, aby UT wygladalo tak jak na BN, tzn zeby uberki przywolywaly swoje slugi, bo tak jaks lyso jest w tym tristram i za latwo moim zdaniem.

Pozdrawiam.

eps 
EPS FOR MODDING

Wysłany: 2006-08-10, 16:06   

Wreszcie ukazała się druga część mojej modyfikacji tym razem wzmocniłem drop na klucze i DC znajduje się w Uber tristram bez końieczności sprzedawania kluczów u kupców w wywołaniu diablo clona, ale też można go tak przywołać. Ściągnijcie i się cieszcie instrukcja wewnątrz i małe wytłumaczenie odnośnie DC.

Dodatek2.zip
Pobierz Plik ściągnięto 236 raz(y) 64,18 KB

Ostatnio zmieniony przez eps 2006-08-11, 07:01, w całości zmieniany 6 razy  

MattDemon 
I'm On My Own Side

Wysłany: 2006-08-10, 18:10   

Niezle niezle. Gralem sobie wlasnie na tej modyfikacji odnosnie kluczy. U demonologa wypadlo mi 5 kluczy :) .
Odnosnie tego co piszesz o DC w UT, brzmi zachecajaco. Mam nadzieje, ze uda Ci sie wgrac potworki do UT. Z tego co widzialem na filmikach to na pewno sa tam kosciotrupy, panowie Ghuli, panowie Jadu. Wlasnie sciagnalem sobie modyfikacje cz2 i zaraz zabieram sie za tristram.

Dzieki wielkie.
Pozdrawiam.

ps.Sciagnalem ten 2 dodatek,ale pisze mi ze archiwum jest uszkodzone, nie moge przez to rozpakowac. Jak mozesz to sprawdz o co chodzi.

[ Dodano: 2006-08-10, 18:59 ]
Witam.

Na pewno robie wszystko dobrze. Tylko nie zrozumielismy sie. Ja nie moge tego po prostu rozpakowac. Chcialem tylko abys jeszcze raz wstawil, bo wydaje mi sie, ze sie zle wstawilo, albo zle jest plik spakowany. Spakuj jeszcze raz i wstaw jak mozesz. Po prostu sciaga mi sie archiwum uszkodzone. Sciagalem juz kilka razy zarowno w operze jak i mozilli i dalej to samo. Wiec jak mozesz to wstaw jeszcze raz i powinno byc ok.

Pozdrawiam.

[ Dodano: 2006-08-10, 19:23 ]
Udalo sie sciagnac. Pewnie troche pozniej pogram, bo teraz nie mam czasu, ale sie ladnie rozpakowalo.

Jak mozesz to napisz co dokladnie zmieniaja pliki monstats i levels. Dzieki..

Pozdrawiam.

baniak 

Wysłany: 2006-08-10, 22:47   

jest super z demonologa poleciały 4 klucze z hrabiny 5 a z nihlathaka 4

ale nie moge uruchomic gry przez plugy.exe bo mi pokazuje ''load library merory chcek failed''

co to znaczy???

eps 
EPS FOR MODDING

Wysłany: 2006-08-11, 08:24   

UWAGA !!!
Nie upiększam już tego modu ma on za zadanie pomóc a nie robić tak żeby było to odzwierciedleniem europejskiego cbn

MattDemon 
I'm On My Own Side

Wysłany: 2006-08-11, 22:07   

Czyli mamy rozumiec, ze nie bedzie kolejnych czesci moda?

Taka jeszcze drobna uwaga, bo nie wiem czy dobrze zrozumialem. Pisales, ze DC ma sie pojawiac w UT, ale bylem tam 3 razy i nie ma go, jedynie ten uber co zawsze.

Pozdrawiam.

eps 
EPS FOR MODDING

Wysłany: 2006-08-11, 23:54   

Ziom on tam jest jak losowy potwór ale nie zawsze czasami może się zdarzyć że nie wyskakuje. Zajmę się tym ale teraz zamierzam wstawić parę tutoriali do modmaking bo ten pierwszy to mało.

MattDemon 
I'm On My Own Side

Wysłany: 2006-08-12, 02:04   

Dobra, dzieki.

A tak BTW tutoriali, to wlasnie sobie zaczalem czytac i fajnie by bylo jakby sie jakies pojawily nowe. Jak na razie to czytalem tylko po angielsku, ale nie zawsze wszystko jest jasne. (sorry za OT).

Pozdrawiam.

baniak 

Wysłany: 2006-08-12, 09:40   

ja poszedłem do tristram to były ubery i dwa diablo clony jeden wyrzucił amnihilusa a drugi jakis talik na niebiesko

eps 
EPS FOR MODDING

Wysłany: 2006-08-12, 12:50   

Tak właśnie ma być baniak nie zawsze są dwa DC tylko jeden ale zauważ że tylko jeden DC da annihila a drugi zwykły talik dodam coś w następnej wersji do ubertristram by było ciężej ale nie teraz zresztą będę na bierząco informował was na bierząco

Krupas 
Moderator Sekcyjny
nie mam czasu na nic

Wysłany: 2006-08-30, 17:49   

4 rzy wlazilem do gry 4 razy zabijalem tą trójcę od kluczy i tylko za pierwszym razem z hrabiny wypadl mi klucz terroru i to 1, a niby ma wypadac duuuzo kluczy... mi sie wydaje ze cos jest za maly drop lub ja zamalo probowalem... :roll:
a moze lepiej jakby klucze sprzedawano w miescie w V akcie u np Larzuka??? za jakas niezla sumke?? :lol:
http://phrozenkeep.it-point.com/

eps 
EPS FOR MODDING

Wysłany: 2006-09-02, 00:03   

Ech Krupas Drop z wartością 550 to dużo a dobrze zainstalowałeś moda bo coś mi się zdaje że nie. Ale to tylko moja opinia. Czemu innym wypada więcej kluczy?

Diablo_Player 

Wysłany: 2006-09-03, 03:52   

Pomocy!!!!

Próbuję na wszelkie sposoby to uruchomić i wciąż się pokazuje Diablo II Error

Halt
coś tam
Error on line 299
coś tam dalej jakiś numerek...

pomóżcie co z tym zrobić, próbowałem już wszystkiego i nic...

zmieniałem konfigurację, reinstalowałem Diablo... nic, a nic, a chciałbym pograć na singlu z tymi ulepszeniami...

[ Dodano: 2006-09-03, 12:16 ]
Doba, już znalazłem na to sposób

To nie działa na wersji 1.11b, tylko na 1.11, zreinstalowałem Diablo, ściągnąłem patch 1.11 i działa, jak trzeba... dzięki bardzo...

Krupas 
Moderator Sekcyjny
nie mam czasu na nic

Wysłany: 2006-09-05, 01:49   

eps napisał/a:
Ech Krupas Drop z wartością 550 to dużo a dobrze zainstalowałeś moda bo coś mi się zdaje że nie. Ale to tylko moja opinia. Czemu innym wypada więcej kluczy?

dobrze zainstalowalem :wink: , lecz nie dziala. Nie martw sie, zaraz biore sie za pisanie tutora do dropu kluczy. BTW dzieki za pomoc na GG. :564:
http://phrozenkeep.it-point.com/

Odpowiedz do tematu