chlopcze, na twoim miejscu uwazal bym co i do kogo mowisz
nie znam calej sytuacji, wiem ze Tass gral jednoczesnie w tourze 1v1 ld i 4v4 nld
sam fakt ze doszedl do polfinalu jednego i w tym samym czasie wygral drugi swiadczy o tym ze ma prawo krytykowac pewne rzeczy ktore go zdenerwowaly
jak mowie, nie znam sprawy, ale zakladam ze wynikly jakies problemy, w wyniku ktorych tass nie mial mozliwosci zagrac polfinalu
ofc, biorac udzial w obydwu tourach wiedzial ze bedzie bardzo ciezko sie wyrobic na 2 fronty, ale nie ty jestes tym ktory bedzie go krytykowal i obrazal, chcesz to mozemy o tym porozmawiac na privie, bo to forum nie stwarza mozliwosci otwartej dyskusji, ale sugeruje ci nastepnym razem sie zastanowic zanim bedziesz obrazal kogos z HC
prezentujesz pewnie laddera, o ile w ogole jeszcze grasz, wiec nie ma sensu cie straszyc/grozic ci bo zagrac mozemy co najwyzej po resecie ..
Skoro gral 2 toury naraz to dlaczego ma pretensje ze dostal w/o ? Mielismy czekac jeszcze 30min na niego? Mimo ze juz bylo 2.00 i czekalismy dobre 30min ?
Poza tym jak jestes tak fajny i w ogole hc jest takie dobre (a jest bo znam pare osob) to gratuluje ze przyjeliscie zlodzieja do klanu (tass) Pewnie nie znacie paru szczegołow ale zapytaj o to tassa.. zobaczymy co Ci powie a jesli chcesz pogadac ze mna i dowiedziec sie paru rzeczy to proponuje pm.
Poza tym za to co zrobil tass na pewno od dawna powinien miec bana na pcl (niestety ja zawinilem bo nie mam screenow) i z pewnoscia nie bylby tutaj juz od dawna szanowana osoba
nie uwazam jego pretensji za sluszne, gdybym ja to sedziowal to tez byl dal w/o, regulaminowo trzeba czekac z tego co pamietam 15minut i tego trzeba sie trzymac
mielismy juz kiedys jednego zlodzieja w hc i zostal usuniety, Tassa znam krotko bo nie gram na ladderze, mam do niego duze zaufanie, a poza tym jest imo obecnie najlepszym albo prawie najlepszym hammerem na pcl
btw, zajal 2 miejsce na wczorajszym 1v1nld
ale jezeli masz cos ciekawego do powiedzenia na jego temat, ofc popierajac to dowodami jakimis, to zaraz sle pma.
_________________ Member of Necessary Conflict Team
Diablo 3 Clan League - międzynarodowa społeczność PvP na Diablo III
hihih jubilerek sie poskarzyl, ze go orznalem kiedys tam bla bla bla, ale to ze oddalem 1/2 a nawet 3/4 to nie raczyl powiedziec, no niestety, popatrz na swoich przyjaciol (Zaba, Jaro wielka leganda, a zwyczajny zlodziejaszek). Tak wiec nastepym razem popatrz z kim chodzisz za reke zanim zaczniesz sie wydzierac.
hihih jubilerek sie poskarzyl, ze go orznalem kiedys tam bla bla bla, ale to ze oddalem 1/2 a nawet 3/4 to nie raczyl powiedziec, no niestety, popatrz na swoich przyjaciol (Zaba, Jaro wielka leganda, a zwyczajny zlodziejaszek). Tak wiec nastepym razem popatrz z kim chodzisz za reke zanim zaczniesz sie wydzierac.
1# Oddales tylko dlatego ze dowiedzialem sie ze to ty.. ? Chyba nie zaprzeczysz
2# Oddales 1/2 czy tam 3/4? Chyba liczy sie sam fakt ze stracilem ze 100scs przez ciebie ~~
3# Poskarzylem sie? Bede to robil wszedzie gdzie tylko bedzie taka okazja
4# Na ch** mowisz o jaro jak gadamy o tobie? Juz sie z nim nie koleguje... poza tym miec keyloggery a okradac qmpla to mala roznica..
5# Na ch** wymieniles zabe? Okradl kogos ?
Oddalem Ci stuff bo mialem maly sentyment. To, ze mnie bedziesz nazywal zlodziejem itd to nie robi wcale Dlaczego wymienilem Zabe? Ano dlatego, ze razem ze Snejkiem kradli na forum ep robiac LS'y przy czym zostawiali 1 postac na koniec w lobby i nastepnie po ubraniu postaci kradli :Q m.in. stad Zaba mial neca nld pajacu
PS. czym sie rozni zlodziejstwo poprzez KG, a zrobieniem kogos w barana? imho zadnym wiec go nie bron wazeliniarzu
Oddalem Ci stuff bo mialem maly sentyment. To, ze mnie bedziesz nazywal zlodziejem itd to nie robi wcale Dlaczego wymienilem Zabe? Ano dlatego, ze razem ze Snejkiem kradli na forum ep robiac LS'y przy czym zostawiali 1 postac na koniec w lobby i nastepnie po ubraniu postaci kradli :Q m.in. stad Zaba mial neca nld pajacu
PS. czym sie rozni zlodziejstwo poprzez KG, a zrobieniem kogos w barana? imho zadnym wiec go nie bron wazeliniarzu
Nie bronie go.. bo KG to tez zlodziejstwo ale co innego jak okrada sie kogos znajmoego a co innego jak kogos obcego.. ja przynajmniej widze roznice
Miales maly sentyment? Miales go tylko dlatego ze dowiedzialem sie ze to ty.. Inaczej do tej pory gralbys wyjebanym necem na scl ^
Henry piesku na ch** szczekasz jak cie nikt nie prosi ? Nie wiesz jak bylo wiec stfu..
Czekalem na walke z tassem z 20min po czym zagralismy 1 partie w ktorej danek mi spamowal co tak dlugo.. po walce tass znow poszedl grac scnl toura a ja dalej czekalem jak glupi.. danek wszedl do gry i zadecydowal jak zadecydowal..
zachowanie regulaminowe, argumenty tassa co do organizacji zalosne (jesli to co wypisal to wszystko), jazdy na siebie nie potrzebne a to czy tass dostanie bana czy nie i czy wyleci z HC czy nie decyduja admini pcl / liderzy HC, to co dzialo sie na ladderze przed powstaniem ligi pcl na LD i czy tass kradl czy nie - nie ma znaczenia IMO, bo jesli okradnie kogos z ligi to bana dostanie...nie wiem jak z HC (bo another jakos jest) ale szczerze zwisa mi to i powiewa. nie wydaje wam sie ze ta dyskusja jest dosc jalowa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum