po co? ąęć dodales gdzie trzeba pare rzeczy inaczej sformulowales
i kto ci dal prawa autorskie??
Cytat:
poradnik dla oceniających sam pisałem
a to juz jest cakliem bezsens , sadzisz ze ktos oceniajac staregie bedzie sie patrzal jak Ty mu każesz oceniac? imo bezsens
[ Dodano: 2006-05-30, 15:53 ]
Pioteru napisał/a:
12 kwietnia Night_soul rozpoczął całkiem niezły temat porządkowania strategii
biologie zaliczylem to na dniach to sam zrobie
Wizzard napisał/a:
Ja jestem przeciwny karaniu warnami za złe strategie Pioteru ma racje można dać na forum wzór jak powinna wyglądać dobra strategia.
wizz a co ja napisalem ?
a co do warnowania, to mi chodzilo tylko i wylacznie o strukture pisania takich starategii
_________________ ...
dostalem juz za to warna wiec nie wiem na dlaczego ktos to mi sciagnal
jak obiecalem jezeli nikt ten sprawy nie rozpatrzy pozytywnie to sie zegnamy
lapcie mnie na gg lub na d2trade
a szkoda bo fajnie bylo
Jacalec - gratuluję zaliczenia biologii, naprawdę.
Widzę jednak że z szoku jeszcze nie wyszedłeś, a szkoda. Ale przecież to Twój temat i Twoje zasady pisania strategii.
A tak odwracając Twoje rozumowanie, czy sądzisz że ktoś pisząc strategię "bedzie sie patrzal jak Ty mu każesz pisac" ?
Nie mam wiecej propozycji - potwierdza się stara zasada że nie należy pomagać innym kiedy o to wyraźnie nie proszą.
czy sądzisz że ktoś pisząc strategię "bedzie sie patrzal jak Ty mu każesz pisac" ?
tak sie pisze wiekszosc strategii wiec, nie ma nic do rzeczy czy ja mu kaze czy nie, obejrzyj sobie takie prawdziwe strategie one sa pisane w ten sam sposob
Pioteru napisał/a:
Post skasowany - kto czytał ten wie co tu było, kto nie czytał nie musi wiedzieć.
Pozdrowienia
z tymi prawami autorkiski to zartowalem, widze ze cie o jakies kompleksy przyprawiam, a tak szczerze mowiac moges poprostu zaproponowac co dodac co zabrac z tego i by sie odbylo na kompletnie innych stosunkach ;p
Pioteru napisał/a:
potwierdza się stara zasada że nie należy pomagać innym kiedy o to wyraźnie nie proszą
o co to to racja
Cytat:
wiem mniej więcej co ma w niej być.
ale inni nie wiedza ;p, lub tez nie chca wiedziec
_________________ ...
dostalem juz za to warna wiec nie wiem na dlaczego ktos to mi sciagnal
jak obiecalem jezeli nikt ten sprawy nie rozpatrzy pozytywnie to sie zegnamy
lapcie mnie na gg lub na d2trade
a szkoda bo fajnie bylo
Ostatnio zmieniony przez jacalec 2006-05-30, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Z prawami autorskimi nie żartowałeś, bo to żelazna zasada, zresztą wymieniłem skąd wziąłem tekst - wyślę ci zaraz tekst z moimi propozycjami ma pw - może coś z tego co dopisałem ci się przyda.
A strategii widziałem mnóstwo - jedna tu jest moja - wiem mniej więcej co ma w niej być.
achowe rady. Niestety pisząc moją denną (zdaniem innych - not roszke moim też ) strategie nie skorzystalem i tu moj blad. rady przydadza sie na pozniej thx all!111 HEHE
_________________ Siekiera, motyka lawy szklanka,
TAKI BOSS TO NIE KASZANKA!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum