Wysłany: 2006-02-15, 10:27 Problem z TCP/IP na paczu 1.11
Siema mam z kumplem kupiona orginalna wersje gry i zainstalowalismy patcha 1.11 i niemozemy grac na lanie bo wyskakuje ze nie moze sie połaczyc z serverem.Dodam ze mamy siec w bloku i firewol jest wyłaczony.Niech ktos podsunie pomysł bo my juz probowalismy na kilka sposobow.A bym zapomniał jak mielismy patch 1.10 bylo wszystko ok gra jest zreinstalowana pod nowego patcha.Jezeli kots ma jakis pomysł niech napisze dzieki z gory.
Hamachi - na 100% bedzie dzialac Ja w ten sposob gram z qmplem po lanie. Zaznacze, ze oboje jestesmy z roznych sieci Wiec zainstalujcie sobie hamachi, stworzcie wlasna siec i grajcie w co tylko dusza zapragnie.
zgadzam sie Hamachi będzie działało na 100 % też przez to grałem ale pokazywał mi sie błąd kabel sieciowy Hamachi jest odłączony i mi sie komp zawieszał i koniec frajdy więc lepiej przy Hamachi miec oczy szeroko otwarte
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum