Wysłany: 2006-07-10, 16:03 Klan RoT otwiera rekrutacje Non Ladder
Klan RoT - Reign Of Terror otwiera rekrutacje .
Jest to nowy klan , tylko nld grajacy pod zasady PCL
Klan liczy narazie 4-5 osob i ciagle sie rozwija.
Szukamy ludzi ktorzy sa obeznani w pvp tvt i znaja zasady PCL . Traktujemy d2 jak dobra zabawe co wcale nie oznacza ze jestesmy bierni w klanowkach itp.
Kazdy kto chce dolaczyc niech pisze na bn B-K[RoT] , tutaj na pm lub w temacie. Prosze pisac jaka posiadasz postac i na ile ja wyceniasz (w sojach , scsach) kazda osoba zostanie przetestowana i gracze uznaja czy nadaje sie do klanu . Jesli tak to bedzie musiala przejsc okres probny (tydzien) . Nie tolerujemy lamerstwa , glupoty , to jest klan a nie przedszkole . Jakies glupie wybryki , nie stawienie sie na zebranie = wydalenie z klanu.
Klan ma zamiar liczyc max 20osob. Chyba ze bedzie chcial dolaczyc jakis pro player:P
stronke bedzie ale po wakacjach niestety... bo moj brat wyjechal a on sie zajmuje oprawa graficzna , w moim wykonaniu bylaby zalosna~~ ale bedzie gosu nie martw sie
B-K jak chcesz to mam oferte dla Ciebie jesli chodzi o stronke i forum...
+ bez reklam
+ szata "graficzna" praktycznie zrobiona
+ mozliwosc dolaczenia domen/ aliasow
+ cala strone robisz z pozycji pisania postow na Forum :+) jesli chcesz wiecej informacji napisz na nr
853856 gg (zazwyczaj jestem niewidoczny)
a no i powodzenia na NLD, tylko nie poddawaj sie za szybko bo wiele klanow tak robi, pewnie dlatego ze poczatku na PCL sa bardzo trudne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum