99 Niewiele ci brakuje do Diablomanii. Bardzo dużo grasz i myślisz o ''Diablo 2''. Na razie jeszcze jesteś normalnym graczem, ale powinieneś troszeczkę przystopować żeby nie wpaść w nałóg.
^^ Nie jest źle
97 Niewiele ci brakuje do Diablomanii. Bardzo dużo grasz i myślisz o ''Diablo 2''. Na razie jeszcze jesteś normalnym graczem, ale powinieneś troszeczkę przystopować żeby nie wpaść w nałóg.
Czyli tak jak powinno być [/b]
_________________ tak kończą ci którzy ze mną zadarli
lool 245 !!!!!!
Cóż, poległeś stary. Przekroczyłeś próg 180 punktów. Masz świra na punkcie tej giery. Może pokonałeś Diablo setki razy, ale w rzeczywistości to on pokonał ciebie. Acha! Bym zapomniał. Nie stawiaj oporu jak ci będą zakładać kaftanik i pozdrów Mariusa.
Wysłany: 2006-06-06, 19:08
ja mam 103 i jestem zadowlony
zgadza sie często gram 48, 72 godziny i potem 96h śpie żeby odespać.
ale bląd tkwi w tym że jeszcze ani razu nie przeszedłem całego diablo
_________________ Jak chcecie sie pośmiać to se pogadajćie z gg:6917209 można se z niego kręcić bk to jest noob do potęgi uważa że Red Alert to RPG a strategia to to samo co RPG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum