Proponuje zmienic poczatkowa liczbe sztuk zlota. Gdy ktos zaczyna magiem to bez pomocy finansowej innych bardzo trudno odbic sie od dna. Dwa podstawowe czary kosztuja 1000. a jeszcze przydaly by sie fundusze na wskrzeszenie, szate, rozdzke, nagole helm i tarcze. No ale zeby to kupic trzeba miec jakies zaplecze finansowe na pierwszym poziomie za jeden worek smieci dostaje sie smieszne 25 sztuk zlota. Na kopalnie potrzeba mithril. Ale ciezko jest zebrac 75 mithrilu a kupowanie np. kopalni miedzi jest bezsensu (do tego mag ma malo sily i bardzo malo wydobywa). No mozna sie tez postarac o farme ale na pierwszym poziomie zyski sa znikome . No i zostaje straznica.... no mozna sie troszke wzbogacic ale przyjdzie co do czego to zaatakuje cie ktos ze straznica ktora jest o 10 poziomow lepsza i nie ma sie zadnych szans (chyba ze istnieje jakas granica ale ja nic o niej nie wiem, wiec wydaje mi sie ze takowa nie istnieje ) No i to w sumie tyle
Troche wiecej zlota napewno przydaloby sie. Gorzej ze jak juz miales tam kiedys konto to zaczynasz bez zlota. To jest problem, ale gra chyba jeszcze jest zminiana wiec trzeba poczekac. Niektozy np. maja jeszcze stare walki na koncie.
wlasnie tak jakos jeszcze nie wszystkiego wykasowali z bazy danych chyba:D(to co wyzej czyli walki)
co do zlota to wedlug mnie jest w sam raz, a energie co reset mozesz zwiekszyc zdobywajac wyzsze poziomy i w labiryncie mozna tez znalez zrodelka ktore daja bodajze 0.3 do energi:)
Ale mnie zrobiliscie dzisiaj. Za 5 valarow mialy byc 2 ptk do max energi. Udalo mi sie zebrac 5, wchodze zeby kupic energie a tu trzeba juz 10 No i co mam dalej zbierac valary czy jutro bedzie trzeba juz 15?
heh i dobrze ze trzeba miec wiecej valarow bo gdyby zostalo 5 to kazdy by mogl miec mega ilosc energi:) przez co gra byla by zakrotka:) a a tak bedzie mozna pograc dluzej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum