OK Tyle że trzeba będzie dodać listę przedmiotów i run z punktacją za poszczególne znaleziska Naturalnie możemy się ograniczyć do tych najlepiej punktowanych pomijając "drobnicę"
W czwartej edycji Champions Items League & HR's zacny Orson zamieścił listę punktowanych itemów wraz z runami. Może dałoby się to jakoś "wkleić" tutaj?
P.S. Cerberusa można pominąć, lub zmniejszyć mu punktację
Od piątku (niedziela out) udało mi się znaleźć do tej pory:
Sławny Taebek -3,3
Zabójca Cienia -2,4 (Pindel)
Mistrz Run - 3,2 (Sale Bólu)
Uczony Dangoon - 1,3 (LK)
Szarża Krawej Orlicy - 6,7 (AT)
Kobaltowy Odkupiciel Sazabiego - 1,9 AT)
Nakładanie Rąk - 1,4
Krwawy Księżyc - 3,3
Tasak Śmierci - 9,3 (AT)
Pancerzyk zaiste pikny! W sam raz np. na Zdradę dla merca
Ja tam do swojej puli unikatów dorzucam: Szarża Krwawej Orlicy (2 raz), Szaty Ormusa, Arka Demona i Żmijowe Widły
Swego Aracha sprzedałem za Vex (za taką cenę nie sposób było odmówić)
Złożyłem CTA i wyszło 4, czyli absolutne minimum do przyjęcia Clean Orbka jest zadowolona, a kiedy kobieta jest szczęśliwa, to najważniejsze Z rozpędu nawet Baalrunka se zrobiłem - akurat przypasował "zestaw" mobów na drugim i trzecim poziomie, jak również i cała reszta
Siemanko!
Cieszę się, że temat odżył
Ja nie wezmę chyba udziału w tej zabawie, bo mam mało czasu i dopiero teraz zacząłem budować czarkę.
Chociaż termin koniec lipca jest dość odległy więc kto wie.....
Zróbcie zestawienie tych co grają w Lidze i ile kto ma punktów.
Mam nadzieję, że wreszcie po tylu latach ktoś mi ściągnie z tyłka te zapocone Złote Kalesonki hehehe
_________________ Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40
I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
Ave! A ja się cieszę, że Waszmość wrócił... by mordować i grabić!
W takim razie dopisuję kolejne znaleziska: Szarża Krwawej Orlicy (po raz trzeci), Tarcza Burzy (pierwsze podejście Kick Assy do Eldtricha - przy okazji polecam mieczyk Azury! Na bossów oczywiście Fleshripper!), Spike Thorn (z Diablo)
Później podliczę, bo zaraz rzucam się w wir rzezi
P.S. Złote Kalesonki proszę porządnie wyprać przed oddaniem na mój godny kuper
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum