Chłopaki jak to jest z grą online w diabło
Trzeba mieć dobrego neta? Bo ja udostępniam z telefonu, i nie wiem czy w ogóle opłaca się próbować.
Inna kwestia - jaki jest plan? ruszamy od razu o 2 w nocy tak? I co dalej... lecimy speedrun Normal-Nightmare-Hell czy co? Czy bardziej gramy zupełnie na czilku pobiegać, pofarmić, pogadać?
Komunikujemy się jakoś poza czatem gry? Ja preferuję Teamspeak najbardziej w razie czego.
To *być może* będzie mój pierwszy ladder, nigdy nie grałem battlenet, więc nie wiem jaki macie plan
Ależ oczywiście. Napaliłem się na grę jak Rumcajs na Hankę, więc "katuję" z każdej strony Gratuluję fajnych runek!
Z najlepszych przedmiotów dropnęły mi: arach (prawie perf) i zbroja Tal Rasha (sprzedałem za 2 vexy). Poza tym sporo monarchów (zarówno white, jak i z dziurami - jednego z nich chciałem sprzedać za uma, lecz skusiłem się na opcję: Wizzy + Gniew Lorda (którego później sprzedałem za ista)
Stosunkowo szybko znalazłem Skulldera, Ali Babę (choć wolałbym sztylecik Mewa), Szyszak Szczęścia i Nagel 30 MF, więc na ilość magic items nie narzekam
Fortunę Gheeda 25 MF też miałem, lecz sprzedałem.
Co ciekawe, Laskoszczyt udało się kupić za Lum
Ostatnio zmieniony przez ASX76 2020-06-10, 12:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum