Witam.
Mam kilka pytań na które oczekuje odowiedzi.
1Czy tracę coś grając tylko sp czy gra różni się czymś na mp? tzn na mp jest postać sezonowa i co sezon są nowe itemy,a na sp tego nie ma?.Jestem nowy więc pytam
2.Słyszałem , że jeśli posiada się d3 , można zdobyć za darmo d2 pozdrawiam.
1. Na zwykłym sp bez użycia modu (plugy) nie masz dostępnu do wszystkich słów runicznych oraz do uber questów (diablo clone oraz uber tristram). Poza tym nie ma praktycznie żadnej różnicy.
2. Nie mam pojęcia.
Z tego co kojarzę to nie, "najwyższy" wspierany patch do 1.13d. Nie mniej w zasadzie nie ma różnic w rozgrywce pomiędzy tymi wersjami (1.13d vs 1.14d) - wszystkie patche 1.14x dostarczały głównie jakichś pomniejszych poprawek związanych z poprawnym działaniem gry np na komputerach mac czy też na nowszych systemach windowsa (np brak konieczności uruchamiania w trybie zgodności etc, generalnie detale). Także śmiało możesz grać na 1.13d o ile chodzi Ci tylko o single player.
Konto na IDR: masyw
Wysłany: 2019-04-17, 01:27
Finrod_mw napisał/a:
Z tego co kojarzę to nie, "najwyższy" wspierany patch do 1.13d. Nie mniej w zasadzie nie ma różnic w rozgrywce pomiędzy tymi wersjami (1.13d vs 1.14d) - wszystkie patche 1.14x dostarczały głównie jakichś pomniejszych poprawek związanych z poprawnym działaniem gry np na komputerach mac czy też na nowszych systemach windowsa (np brak konieczności uruchamiania w trybie zgodności etc, generalnie detale). Także śmiało możesz grać na 1.13d o ile chodzi Ci tylko o single player.
finrod ma całkowitą racje nie ma różnicy pomiędzy graniem na 1.13 a 1.14 ale są problemy z plikami bo blizz ubzdurał sobie że coś pozmienia i plugy odpalisz jedynie na 1.13 z plikami mpq również z 1.13 jeżeli potrzebujesz takowych to udostępnie na pw
plugy odpalisz jedynie na 1.13 z plikami mpq również z 1.13 jeżeli potrzebujesz takowych to udostępnie na pw
Z udostępnianiem plików mpq radziłbym zachować ostrożność. Dwa pliki mpq d2sfx.mpq i d2char.mpq mają w sobie cd-keye, które umożliwiają grę na Battle.net (Chyba, że są zbanowane, to nie masz o co się martwić przy udostępnianiu plików.)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum