..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
DH gog trainer
Autor Wiadomość
Derythomn 

Wysłany: 2020-01-05, 12:03   DH gog trainer

Siemańsko.

Ludki pomocy, bo od zmysłów odchodzę.

Zabieram się za przejście (ponownie, choć po wieeeeelu latach) wszystkich części Diablo.
Chciałem sobie przejść fabularnie po całości aby przygotować się na nadejście kolejnej części. Drobne potknięcie zaliczyłem w momencie wyboru startera, bo zapodałem Hell moda, a tam jednak jest trochę inaczej (np nie odpalił mi końcowego filmiku po zatłuczeniu Diablo) a bynajmniej mnie to nie ucieszyło. Do tego gram z kobitą która kompletnie nie zna serii.

Skoro naświetliłem sytuację to teraz główny problem.
Przez godziny spędzone przy Hell mam po dziurki w nosie legitnego grania od początku, a chciałbym po prostu przeskoczyć przez całość. Mam już normalnego Diablo z dodatkiem, ale nie potrafię uruchomić jakiegokolwiek trainera aby przyśpieszyć cały ten proces.
Teraz nie wiem czy to przez win10, czy przez wersję gogową, czy po prostu mam niekompatybilnego trainera (ściągnąłem ich chyba z 10, w tym bobafetta), ale diablo process is not running.. Wiem, że jak dawniej uruchamiałem boba to też momentami miałem ten problem, ale zawsze ostatecznie udawało mi się uruchomić to tak że działało. Teraz za cholerę.
Co więcej przeszperałem całego neta i znalazłem multum opcji gdzie powinny być zapisane savy, pod jakimi rozszerzeniami itd. i też nie znalazłem tych plików.

Dla jasności oryginalne diablo to ja kupiłem sobie kilkanaście lat temu, zniszczyło się i nie mam zamiaru płacić 40pln za moment grania, więc stargałem torrenta (na szczęście 2 i 3 z dodatkami spokojnie czekają w szafce na swoją kolej). Wersja gry hellfire 1.01 z high resolution support i dodanym plikiem command.

Wszelkie sugestie mile widziane.

Odpowiedz do tematu