Co zaś do Plugy - szkoda, że żre się z giga-equipem (zainstalowałem i odpaliłem 10, okazało się, że kostka horadrimów i ekwipunek postaci wróciły do oryginalnej, żałośnie małej wielkości ), da się jakoś pogodzic jedno z drugim? Czy jest to raczej awykonalne? (Jeśli to drugie to jakoś przeżyję, acz będzie trzeba teleportować się do miasta jak kot z pęcherzem )
Tydzień mija więc podbiję jeszcze raz (bo zapewne znikło w tłumie postów). Ok, jedziemy z koksem panowie (i panie jeśli i takie tu zaglądają ) :
Cytat:
- możliwosć syntezy run do maksymalnego poziomu (obecnie kostka nie tworzy nic powyżej któregoś pułapu, chyba "ORT"?) lub ich kupna w sklepach
- wzrost szans w losowaniach gdy idzie o hazard
- możliwość podbicia nieco poziomu trudności - obecnie przechodzę całą grę z bossami na player8 i nie widzę żadnego wyzwania...)
Poszukuję jakiegoś moda który pozwala na powyższe i nie gryzie się z PlugY Coś mi się w łepetynie kołacze, że któryś mod umożliwiał stosowanie komendy wyższej niz "players 8" bodaj 32, acz to było tak dawno że nie dam sobie ręki uciąć.. no i kwestia kompatybilnosci też pozostaje
Szukam dodatku/modyfikacje rozszerzającą Diablo 2 + LoD v1.12. Chcę aby w modyfikacji były np.poserzenie ekwipunku nowe lokalizację, umiejętności, szybsze zdobywanie poziomów może też być coś w stylu podniesienia maksymalnego poziomu.
Witam,
z jakiej modyfikacji jest poniższy screen?
pozdrawiam
Grafiki występujące na tym screenshocie są ogólnodostępne w specjalnych paczkach z grafikami itemów na stronie dla modderów. Raczej niemożliwe do określenia, jaki to mod.
Witam,
nie grałem 5 lat. Obecnie mam wersję zawierającą patch 1.12. Interesuje mnie modyfikacja która umożliwi ukończenie przynajmniej kawałek poziomu piekło, ale nie zmienia wyglądu miast (w valhalli największej piramidy w Kurast nie było, tak jak całej Fortecy Pandemonium) i muzyki (która jest jednym z głównych elementów klasy d2).
Ostatnio zmieniony przez Nieznany 2017-03-15, 16:59, w całości zmieniany 1 raz
Z ciekawości, z jakiego konkretnego powodu potrzebujesz nie mieć możliwości ukończenia piekła? Chodzi o drop questowy albo coś takiego? Pytam, ponieważ może dałoby się znaleźć coś o elegantszym/prostszym rozwiązaniu dającym zamierzony efekt.
Cześć!
Szukam modyfikacji w którą grałem jakies 10-12 lat temu, jednak nie pamiętam nazwy...
Z każdego większego i mniejszego bossa wypadały określone złote przedmioty, np z gorejącego trupa jordan i inne. Dodane też były nowe modele przeciwników - kojarzę orki z z serii D&D (np baldur). Nie było tam raczej zupełnie nowych przedmiotów ani skilli, mod bazował na tych oryginalnych. Jeśli ktoś coś kojarzy to proszę o pomoc, lub o polecenie moda wartego uwagi
Serdecznie pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum