To bardzo zależy co przez to rozumieć, bo np na międzynarodowej scenie moddingu D2 dzieje się bardzo dużo
W takie Path of Diablo grają tysiące ludzi (online).
Prawie powstał już nowy sterownik graficzny do gry autorstwa Necrolisa, osobiście testowałem, dobra rzecz.
Przynajmniej ktoś w coś gra. W Mediana teraz grają takie nuby że nie wiedzą nawet jak przyporządkować skille do skrótów klawiszowych - zresztą ten mod już ledwo zipie( nawet PvP tam usuneli lol) .
Podrzuciłbyś wersje alfa tego sterownika
Obejrzałem klika filmików z tą modyfikacją i jaram się jak młody. Czekam na oficjalną wersje jak dziecko na świętego mikołaja
Podrzuciłbyś wersje alfa tego sterownika
Obejrzałem klika filmików z tą modyfikacją i jaram się jak młody. Czekam na oficjalną wersje jak dziecko na świętego mikołaja
Nie ma takiej opcji niestety, tylko osoby wybrane przez autora mogą testować
neferringo napisał/a:
W Diablo jest wiele fajnych postaci, lubię w nią grać, od dawna jestem fanem tej gry i regularnie w nią gram.
Cze, ja też lubie grać w Diablo II: Pan Zniszczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum