Wiem, że było sporo postów w tym temacie, ale wszystkie przeglądnęłam, do wszystkich porad się stosowałam i nadal nic. Mianowicie mój problem polega na tym, że gra nie czyta mojej postaci i w obu przypadkach stało się to w 3 akcie, po prostu znika po zapisaniu gry. Nowej o takiej nazwie stworzyć nie mogę bo wyskakuje informacja, że taka postać już istnieje. Folderu save znaleźć nie mogę. Odnalazłam pliki z postacią ds2, ale brak aplikacji, która mogła by je odczytać. Hero edytor też nie pomaga, także nie czyta postaci, odznaczyłam w właściwościach opcję ,,tylko do odczytu". Próbowałam instalować patch, ale wyskakuje mi komunikat, że takowy w grze się już znajduje. Mam zakupioną oryginalną wersję ze strony blizzard, wersja 1.14d. Nie zakłądałam konta na battle.com. Proszę o pomoc, bo nie widzę sensu w dalszej grze skoro i tak nie przejdę powyżej początku 3 aktu.
Mianowicie mój problem polega na tym, że gra nie czyta mojej postaci i w obu przypadkach stało się to w 3 akcie, po prostu znika po zapisaniu gry. Nowej o takiej nazwie stworzyć nie mogę bo wyskakuje informacja, że taka postać już istnieje. Folderu save znaleźć nie mogę.
Od wersji: v1.14 zmieniono lokalizację save i znajduje się w:
Cytat:
C:\Users\(Nazwa Twojego użytkownika)\Saved Games\Diablo II
Jeżeli masz taką możliwość, to podeślij mi plik Twojego save w celu zdiagnozowania problemu.
Dzięki za odpowiedź, faktycznie save jest, ale nie mogę gop odczytać żadnym dostępnym programem na komputerze. Załączyć też niestety nie mogę wiadomości, dostaję komunikat, że to zabronione
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum